رقص دست نرمت اي تبر بدست
با هجوم تبر گشنه و سخت
آخرين تصوير تلخ بودنه
نمایش نسخه قابل چاپ
رقص دست نرمت اي تبر بدست
با هجوم تبر گشنه و سخت
آخرين تصوير تلخ بودنه
سرد و ساده و شکسته
آینه ی قدیمی ام من
با چراغ و گل غریبه
با غبار صمیمی ام من
همچو تو غارتگر جان بسیار است
ساعت صفر میرسد (sm50)
(sm50)
(sm42)
(sm50) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) فقط تگ میکنی نمیشه یه چیزی بگی دیوث ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یار شیرین سخنم،یار شیرین سخنم،نمیشه ازت دل بکنم(sm2)
عزیزم دوسِت دارم چرا نمیای به دیدنم
می دونم که اشتباه بود میدونم
نگو یارت بی وفا بود می دونم
می دونم رفتن تو تقصیر من بود میدونم
تو که نیستی دیگه اینجا جای من نیست بمونم
(sm2)(sm30) دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهل گلنارم
روزگارم کیریست
گنده کیری دارم، خونه خالی، سر سوزن دافی
کمری دارم سفت تر از ک.ون نهنگ
دوستانی شل تر از شاش روان
روزگاری که مرا گاییده
لای این سختی ها، پای آن ک.یر بلند..
منطق شعر نو: تا میتونی با احساس کس بگو :|
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
سرتو بذار رو شونه هام نگو که باور ندارم
از ته دل بازم میگم تا پای جون دوست دارم
این حسو از قلبم نگیر با اخمو نازو دلهوره
نگو عزیزم گوش من از حرف و نامردی پره
دستای من لطافت دستای نازتو میخواد
هر وقت که خورشید می تابه صورت تویادم می یاد
یه بوسه از لبای تو دلم رو آروم میکنه
خوب میدونم غصه ی تو روحم رو داغون میکنه
این عمق احساس منه بودنه تو شده نفس
بی معرفت نگو به من عشقت فقط بوده هوس
سرتو بذار رو شونه هام نگو به من دلم گرفت
نگو دروغه عشق تو لعنت به بختو سرنوشت
(sm70)
(sm59)
ترخلیم اغزوا all (sm50)
- (sm50)
(sm172)
(sm12)
(sm50)
(sm23)(sm222)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) چی میخوای؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دردی میکشه عاشق فقط پاییز میدونه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز عاشق کی شدی؟(sm70)نقل قول:
دندانم درد میکنه (sm81)
درد دلام اومده تو گلو باید بریزم بیرون (sm50)نقل قول:
چرا پیش دکتر نمیری؟نقل قول:
بریز بیرون بریز(sm50)نقل قول:
(sm2)دندونتو بکش نموده
(sm70)
شرکت فنی مهندسی ایژک صنعت پارس با برند تجاری DASME با اتکا به سالها سابقه متخصصین خود در صنعت فولاد ، نفت و پتروشیمی، جهت ارائه خدمات مشاوره، طراحی و آموزش تکنولوژی PLM به بخشهای مختلف صنعت تاسیس گردید.
این شرکت خدمات طراحی و آموزشی خود را با تکیه بر روش های طراحی روز دنیا و با استفاده از مجموعه نرم افزاری مدیریت سه بعدی یکپارچه چرخه عمر تجهیزات صنعتی (3DPLM) ارائه می نماید.
ما با روش جدید طراحی قادریم پیچیده ترین طراحی ها و بزرگترین مجموعه های مهندسی را در کمترین زمان ممکن مدیریت کرده و اسناد اجرایی را با بهترین کیفیت ارائه نماییم.
ما این روش را به شرکت های بزرگی که پروژه های صنعتی را طراحی و اجرا میکنند پیشنهاد کرده، و با نصب و راه اندازی و آموزش PLM ، قصد ترویج این دانش را داریم.
باشد که خدمت کوچکی به صنعت کشور کرده باشیم.
آدرس وب سایت:[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm59)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm172)
پس فردا باید برگردم سر خدمت کیری از حالا غمگینم ک.یرم توش(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن ماه دیگه دارینقل قول:
7 ماه البته دو ماه کسری تو راهه اگه گیرم بیاد میشه 5 ماه(sm178) ولش کن ریدم توش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت م امروز همش قط و وصل میشه (sm178)نقل قول:
خب دیگه چیزیش نمونده 80% ش کامپلت شده (sm120)ایشاا... این 7 ماه هم تموم میکنی خیالت راحت میشه (sm127)