(sm70) یه مدت تی وی پلاس نرفتم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) یه مدت تی وی پلاس نرفتم ..
از دقیقه ی 3 (sm120)
یه عرق سگی خوردیم از این 1.5 نیک لیتری ها سه نفره تازه یکیمون هم کم خورد وسط راه وا داد هیچی دیکه کل اتاق داره میچرخه
نه من فقط بکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گله رو ول کردی اومدی؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چوپونی شغل انبیاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm70)(sm70) دانلود کنید دیوثا
آپلودبوی 1 دلار بهم داده دانلود کنید تا بشه 10 دلار (sm2)
ولی کیفیت عالیه امیر دانلود کن (sm2)
بعد عرق *** میچسبه الانم که فقط من وبابام خونه اییم یعنی برم بابام رو بگام ؟ خوابم هست
سرشانه یا سگی ؟
اکه مرد چی ؟قتل حساب میشه عمد یا غیر عمد
گوسفند مسئول گله (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اینو ول کن بنده خدا بزار تو حال خودش باشه مست کرده (sm30)نقل قول:
یا خداااااااااااااااا اسم موزن چاوشی اصا حکم اعدام داشت !!!!
(sm30)
الانه که از حال برم هیچ مثه عرق سگی باعث نمیشه آدم 12 ساعت راحت بخوابه ولی میخوام قبل اینکه بیهوش شم یکیو بگام
سوپورهای شهرداری الان هستن میترسم برم یکیشون رو بیارم خونه اون منو بگاد
الانه که جلو کامپیوتر خوابم ببره ولی مو باید قبلش یکیو بگام
(sm30)
سرعت بدجوری ریده اصلا نمیتونم پارت 400 مگ آپ کنم(sm1) دو شب پیش زدم بازم نصفه گیر کرد تا پاییز همین مشکلو دارم (sm3)
آرمین (sm10)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)سخنان اخیر حضرت اغا افتضاح بود
برگزاری کنسرت در دانشگاه غلط ترین کارهاست
اردو مختلط بین المللی غلط است
جوانان ما افسرده نیستن کسانی که این حرف ها را میزنند میخواهند ابتذال و بی بند و باری بوجود بیارن جوانان ما شاد و پرانرژی هستن
و .......
(sm2)یعنی یراحیم پول داده تبلیغ کنن در قالب اخبار ؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه های جدیدی دارم واست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدای ریدم تو پوسترش 4 تومن پول بدی یه ذره هنر تو جلد البومشون نیست (sm3)
پس دختره چرا توی پوستر نیست (sm2)
(sm50)
(sm98)
كم كم داره به جنون ميرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی مشتاق امدن به پستو نیست با کولر گازی و انواع نوشیدنی خنک(sm50)
سپید(sm19)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
ویندوز ده نسخه rtm چهارشنبه میذارم ..
زر نزننقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم تموم شبای قدر بیدار بودم بجات نمازم خوندم اینو بزن کم حجمش کن یوتیوب 720
(sm2)
هادی پست نده ترافیکت تموم میشه(sm2)
الی انریکه گوش میدی ؟ (sm120)
الی فقط نیکول گوش میده نه یعنی میبینه(sm2)
حسین ممه .تیر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز 2 گیگ ترافیک خریدم تا الان 1 گیگ آپلود کردم .... (sm70)(sm70)(sm70)
هنوزم داره آپلود میشه سرعتم رفته پایین تاپیک باجنبه ها به صابر گفتم اگه بعضیارو نقل نزدم بدون سرعت ندارم که ناراحت نشی یه وقت (sm81)
آپلود کنم دیگه نمیتونم چیزی دانلود کنم یا هی Refresh بزنم گیر میکنه لامصب (sm178)
بیا اینم روش وا شد(sm120)نقل قول:
بهتره بری بمیری اینجوری(sm2)
تو چی گوش میدی ؟ (sm120) DVD اصل انریکه رو دارم ببینی آب از دهنت سرازیر میشه انقد کیفیت بالاست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شامل بهترین آهنگ ها
خارجی میگوشم اما پیگیر نیستم... اما به انریکه علاقه دارم(sm120)نقل قول:
تصویری دوست ندارم زیاد(sm2)
(sm2)