(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک ندارم (sm10)نقل قول:
نقل قول:
مگه بچه ام كه ناراحت شم رفتم شما راحت باشين (sm59)كه خدا رو شكر جواب داد (sm39)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوونه ها (sm30)
ابو محمد عدنانی سخنگوی رسمی داعش متنی را توئیت کرده که ظاهرا، از زخمی شدن ابوبکر بغدادی رهبر گروه موسوم به "دولت اسلامی" (داعش) حکایت دارد.
این عضو داعش، که نام اصلیش "طه صبحی فلاحه" است، در متن توئیت خود آورده: "آیا می پندارید که با شهادت خلیفه، خلافت به پایان می رسد؟ به امت اطمینان می دهیم که شکر خدا حال امیر این خلافت، ابوبکر بغدادی خوب است. برای شفای عاجل او دعا کنید."
انقد بالا کشید معده ش به .. رف .. (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی دایی و افشین پیروانی هم به ملاقات مرتضی پاشایی رفته اند
و باز هم شاهین (sm59)نقل قول:
باز با خودت گ.ی کن (sm59) کی.ون خود را تباه کن
بمک سرش را و قی شو شعر در کی.ری که
ج.ر بخور در هیبت ک.یری که
گناه شو از عدم کبود کن به کی..ون چندم سقوط کن
کش شرت این پا را جر بده کنار این ک.یر ، زیبا قر بده
به هر چه م.مه هست تف بزن موی بور مق.عده کیون را مک بزن
درخت شو ک.یر سبز تکسیم ترکیه تفنگ شو داف های سوریه
نوید میگم خطر ناک میشه ها (sm2)
با تصویب فدراسیون والیبال ایتالیا، در تمام بازیهای والیبال لیگ آ در این کشور، دو تیم با شعار «غنچه قوامی را آزاد کنید» وارد میدان خواهند شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دربیو میبازیم (sm9)
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm131)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
0-0نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزی میرسد
در پارک با هم سن و سال های خود مینشینم
تخته نرد بازی میکنم و پیپ میکشم !
و همسرم در خانه
برای ناهار سبزی پاک میکند و
چند ساعت بعد تر
فرزندانمان با فرزندانشان
سرمان خراب میشوند
از سر و کولم بالا میروند،
نوه بزرگم در گوشم میگوید:
پدر عاشق شده ام
و من با لبخندی تلخ
میگویم:
حرفت را بزن!
دیر میشود آنقدر دیر
که مجبوری سال ها بعد
جای اینکه در آغوشش جان بدهی
در پارک بنشینی و تخته نرد بازی کنی و پیپ بکشی!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش کنید فر بخورید
آه ای هستی من شور مستی من
هر کی باخت باخت فقط مساوی نشه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
expriment عجب فیلمی بود(sm120)
خدارو شکر خیالم راحت شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیک بودا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا سلامتیش زیارت عاشورا بخون(sm120)نقل قول:
یه نفری جواب نمیده شمام باید همراهی کنید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت 9:30 شب مسجد موزیک باران (sm120)نقل قول:
ﺩﺧﺘﺮ : ﺩﺍﺭﻡ ﻣﯿﺮﻡ ﺑﯿﺮﻭﻥ ...(sm120)
ﻣﺎﻣﺎﻥ : ﻣﻮﺍﻇﺐ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺎﺵ ...
ﺑﺎﺑﺎ : ﺯﻭﺩﺑﺮﮔﺮﺩ ...
ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮ: ﺷﻤﺎﻫﯿﭻ ﺟﺎ ﻧﻤﯿﺮﯼ ﺑﺸﯿﻦ ﺗﻮﺧﻮﻧﻪ
ﻣﻨﻮﺳﮓ ﻧﮑﻦ
براش آهنگ وصیعت چاوشی رو میخونیم کارساز ترهنقل قول:
خون برگشت
بعد از یک ماه گوش کردن مداوم آلبوم بدون شک بهترین قطعه پاروی بی قایق (sm50)
منصوریان:بازی های بیلسا را برای خودم آنالیز می کردم/رویایم لژیونر شدن است/باید10 ملی پوش داشته باشیم
این منصوریان ترشی نخوره یه چیزی میشه (sm120)
من نمیدونم واسه مرتضی پاشایی دعا کنم
واسه ابوبکر بغدادی دعا کنم
واسه خودم دعا کنم
دوستان راهنمایی کنن
میگن علایم حیاتی پاشایی قطع شده(sm25)
شایعه رو گسترش نده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm25)
علیزاده رو (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاشایی خیلی جوونه (sm74)
(sm50)نقل قول:
با آهنگاش خاطره دارم (sm74)
لحظات خیلی بدیه من میفهمم (sm81)
لعنت به سرطان (sm25)