اینجا طرفدارای گلیم باف بیشتر از شادمهرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammadbitaraf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا طرفدارای گلیم باف بیشتر از شادمهرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammadbitaraf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میتونی بزار اینجانقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سرنوشت عالی بود
مثل البوم قبل
ولی تنظیم شادمهر یه چیز دیگس
واقعا شادمهر نابغس تو تنطیم
این روزگار بد کرده با قلبم
کم بوده از این زندگی سهمم
دلیل می بافم برای عشق
برای چیزی که نمی فهمم
از آدمای شهر بیزارم
چون با یکی شون خاطره دارم
به من نگو با عشق بی رحمی
من زخم دارم تو نمی فهمی .
روبروت آیینه گذاشتم
صحبتهای میلاد بابایی راجب قلب ساعتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر جا سخن از شاهکار است نام بهروز صفاریان میدرخشه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حداقل روی تولد شعر نقش داشته
به نظرم بعضی جاهاش رو چرت میگه، مثلا اینکه میگه یه شبه ساخته و گذاشت اینستا خیلی چرته! شادمهر اول یه صدای تیک تاک خالی گذاشت و خبر اهنگ رو داد، چند روز بعدش اون دمو رو پخش کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی قلب کوچیکم جاتو محکم میکنم(sm127)