راست میگه بابا چه شد دیگه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
راست میگه بابا چه شد دیگه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون موقعی که مموتی هشت سال در حال ریدن بود باس اعتراض میکردین دیگه الان خف بگیرین
(sm50) از توافق مهم تر این سخنان اقا بود که حالا میشه سرلوحه کاری حرومیای اصولگرا
مرتیکه بی مخ دید میشه با مذاکره به نتیجه رسید حالا گیر داده به مسائل فرعی کنسرت بورسیه و ...
(sm70)(sm70)(sm70)
(sm50)
چه خوشمزه هم شده امشب...جوک میگه میخندن!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کی میده پایتحت
ها تو رو خدا میبینی به تخمش گرفته دانشگاه رونقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخود نیس پروستات گرفته
22:47نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm29)
برای اینایی که کر کر میخندن بری فیلم حمله بسیجیا رو به کوی دانشگاه بذاری بعد فیلم اعتراف مسخره تی وی که نشون داد اون موقع هم بذاری دیگه اینجوری به کرسی شرای اغا نخندن
یادم نمیره یه مشت اراذل اوباش اوردن میگفتن اینا کارگرای معدن بودن حمله کردن دانشگاه !
(sm9)
(sm25)یه تصویرش خیلی دلخراش بود دختره رو از موهاش از بالای راه پله ها اویزون کرده بودن دختره جیغ میکشید
(sm172)نقل قول:
اشترم امشبم شب زنده داری کن نمازت با من (sm27)
دعای فلج یادت نره ببخشین فرج
- (sm30)
یکشب ز ماورای سیاهی ها
چون اختری بسوی تو می آیم
بر بال بادهای جهان پیما
شادان به جستجوی تو می آیم
سر تا بپا حرارت و سرمستی
چون روزهای دلکش تابستان
پر می کنم برای تو دامان را
از لاله های وحشی کوهستان
یکشب ز حلقه ای که بدر کوبند
در کنج سینه قلب تو می لرزد
چون در گشوده شد، تن من بی تاب
در بازوان گرم تو می لغزد
دیگر در آن دقایق مستی بخش
در چشم من گریز نخواهی دید
چون کودکان نگاه خموشم را
با شرم در ستیز نخواهی دید
یکشب چو نام من بزبان آری
می خوانمت بعالم رؤیائی
بر موج های یاد تو می رقصم
چون دختران وحشی دریائی
یکشب لبان تشنه من با شوق
در آتش لبان تو می سوزد
چشمان من امید نگاهش را
بر گردش نگاه تو می دوزد
از «زهره» آن الهه افسونگر
رسم و طریق عشق می آموزم
یکشب چو نوری از دل تاریکی
در کلبه ات شراره می افروزم
آه، ای دو چشم خیره ب ره مانده
آری، منم که سوی تو می آیم
بر بال بادهای جهان پیما
شادان بجستجوی تو می آیم
فروووغ
راجب چی حرف میزنی فیلم بود ؟ من خبر ندارمنقل قول:
(sm192) بیا ج منو بده فعلا نرو (sm1)
ماهواره ندارم ازین چیزا خبر ندارم (sm192) خب بگو چی شده چرا دخترو آویزون کرده بودن (sm178) بی شرفا (sm89)
هر کی چیزی میدونه بگه (sm192)
الان دیگه تا صبح این رو مخم رژه میره (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو میدونی چی شده ؟ (sm81) بیا واضح برام توضیح بده نه مثه این الی (sm81)
حداقل تو بیا برام بگو (sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
(sm10) (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیه مُردن (sm89)
کیون ممر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
واسه کف پوش پارکت مد بود (sm50)
روزه هایی برای ارامش صبا یوگا شبا مدیتیشن (sm118) کیون ممرو موکت کردم
میگم به موری بیادا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مومن به اصل تکرار
سیگار پشت سیگار (sm50)
- (sm50)
خایه مال دیوث (sm30)نقل قول:
(sm27)
- (sm98)
- (sm30)
ظریف تو عکس اول چقدر شبیه دکتر حق شناسٍ.(sm77)
(sm2)