بابا گذشته را ول کنید..از زمان حال لذت ببرید...از آهنگ سرنوشت
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا گذشته را ول کنید..از زمان حال لذت ببرید...از آهنگ سرنوشت
تقدیر گذشته نیست آیندسنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم تقدیر نبود منظورم قلب ساعتی بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه قلب ساعتی که احسان اجرا کرد ضعیف بود ... کاش کاش میشد اینو شادمهر بخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بابا میسازه حتی حتی سرتر هم داره منتهی تو تقدیر همه اتفاق های خوب با هم رخ داد. کلیپش تاثیر زیادی داشت.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آلبوم خیالی نیست رو شاید اون موقع یادت نیاد که چی کار کرد من خوب یادمه چه موجی داشت حتی از تقدیر هم بیشتر بود
اینی که میگم برداشت منه و راست یا غلطشو نمیدونم من اینطور برداشت کردم که کارهارو فرشباف میسپاره به این گروه و هزینه هارو هم خودش میده یعنی شادمهر هزینه ای واسه این دوتا البوم نکرده و فرشباف با این چند نفر به توافقی رسیده که به نفع خودشم باشه در نتیجه شاهد این هستیم که شادمهر فعلا با کس دیگه همکاری نمیکنه. در مقابل از فروش اهنگها و البوم از ایتونز و همچنین بخشی از درامد تور کنسرتها به فرشباف میرسه اگه دقت کنید چندین ورژن از چند اهنگ از البوم تجربه کن هم همه از ایتونز میاد و اینا میره تو جیب فرشباف و شادمهرم که خرجی واسه البوم و ویدیوها نمیکنه و درامدش فقط از کنسرتهاست که بخشی هم به فرشبافی میرسه که همه هزینه های البوم با اون بوده
بازم میگم شاید همه اینا اشتباه باشه من فقط حدس زدم اینطور باشه
خودِ آهنگ خیالی نیست اون زمان یه تابو شکنی بود!! همه عاشقش بودن. تنظیمش، شعرش، تیونی که رو صدای شادمهر بود. چیز جدیدی بود! از اون به بعد بقیه شروع کردن اونجوری تیون دادن به صدا :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قدر مثل آهنگ خیالی نیس ساختن از نظر شعر و آهنگ و تنظیم و خوندن اما شنیده نشده
یه سری مجلات ماله اون زمان داشتم تحلیل کامل البوم خیالی نیست نوشته شده بود
یه خط دقیقا این بود
زیر و بم کامپیوتری استفاده شده در آهنگ به زیبایی اون کمک کرده انتظار میره تو چند روز اینده اهنگ خیالی نیست و ژینا جای تمام آهنگها رو تو بازار بگیره
اسم مجله یا 20 ساله ها بود یا اتفاق نو
(sm118)