خداوند انشاالله همه مان را آدم کند ...
نمایش نسخه قابل چاپ
خداوند انشاالله همه مان را آدم کند ...
من هنوز دربدر شهر غمم..
شبم از هر چی شبه سیاه تره...
(sm50)
(sm50)
زندگی زندون سرد کینه هاست
رو دلم زخم هزار تا خنجره ...
- (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه خوب بود که نمیخندیدم (sm2)بیشتر حالت سنگ قبر گرفته به خودش (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی ریدی به آواتار (sm2)
(sm74)
(sm50)
خدا میکرد تحریم میخوابید قطعات سیستم و همه چی ارزان میشد (sm81)
در طلب عشق تو من خانه به خانه گشته ام ..
این که فرار میکنی نفت به روی آتش است ..
(sm50)
(sm179)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بیخیال بابا نبینم ناراحت باشیا (sm39)
من سلیقه م قشنگه (sm51) عکس مهستی میزاری جوانی شو بزار
الان این عکس خیلی قشنگه اینو بزار (sm51)
دقايقي قبل آقاي عراقچي عكس فوق را در اينستاگرام خوب قرار داد، اين عكس دست رهبر ايران آيت الله ***** اي را در حال. امضا كردن نشان ميدهد و اين به معني امضا و تاييد توافق هسته اي از طرف ايران است ....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
این شد یه چیزی (sm51)
پیام زدم (sm2)
- (sm50)
- (sm50)
گوه نخور(sm70)
(sm89)
- (sm93)
(sm174)
بلن شو برو سرکاری چیزی الاف خان
- (sm30)
نه که خودت الان سر کاری (sm30)
من دیشب تا 12 سرکار بودم امروز تعطیل کردیم
- (sm59)
من فعلا" بیکارم . کاری گیرم نیومده تا حالا (sm25)
من رفتم کرجم خونه اباجی فعلا بای
- (sm155)
برو به سلامت . خوش بگذره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] امیر جان اینو میتونی زحمت بکشی بزنی رو سایت ؟ جدید ریلیز شده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم اهنگ ویدیو
(sm2)
در ساعات پایانی مذاکرات هستهای[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
بهرام (sm50)مهدیار (sm178)
(sm19)اشترم بهت تبریک میگم یکی از عوامل توافق نمودن ایتونز توسط تو بود
(sm58)توافق شد...
(sm2)میخوان جلوی ظرفیت سازی عسلامو بگیرن
الان مادر سعید جلیلی داره بهش سرکوفت میزنه:"ببین بچه های مردم چه توافق هایی میکنن. خاک تو سرت کنم، جای تو گاو میاوردم بزرگ میکردم، بهتر بود"