اشکال نداره بشینیم بازیو ببینیم شاید فرجی شه بارسا حذف شه ولی 99 درصد صعودو قهرمانیش قطعیه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
اشکال نداره بشینیم بازیو ببینیم شاید فرجی شه بارسا حذف شه ولی 99 درصد صعودو قهرمانیش قطعیه (sm120)
اکثرا که بچه ها هستن و سالمندان(sm120)بقیه هم که واسه مخ زدن میرن(sm120)بقیه هم که ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه روشن کنی چه نکنی مسی کاره خودشو میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل داداش من که از استق منتنفره هر بازی که میشینه پا تی وی میبره همه هم دقیقه 95 (sm2)نقل قول:
الان تو اهواز عبارت "خاک بر سر"
فحش حساب نمیشه...
یه جور گزارش وضع هواست !
فک کنم امیر منو نفرینی چیزی کرده (sm74) الان سرم یه جوری خورد به لبه ی میز که فک کنم جمجمه ام از سه ناحه ترک خورد و کلا مغزم پشت و رو شد (sm120)
اوكراين چينقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينهمه كشت و كشتار شده و هست و ترور ميكنن
عجب کنکور مزخرفی بود
دیوثا پدر ادمو در میارن(sm3)
با آینده ما جوونا بازی میکنن(sm178)
به . چطوري داش مهدي ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هلو کارمند پتروشیمی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشیا اینهمه خوندیم رفتیم سرجلسه یه هفته هم نمیخواست بخونی وایه این کنکور تخیلیشون(sm98)
رودست خوردیم ناجور(sm3)