زیر آپ (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
زیر آپ (sm2)
تلفیقی از استرس ، ک.س شر گویی ، انتظار ، سوتی های بچه ها (sm2)
یادش بخیر (sm50)
من پشت پرده داشتم فعالیت میکردم یه لحظه دیدم تاپیک ریال داره همینجوری کامنت میخوره ، باز کردم تاپیکو دیدم بعله بچه ها مجمعو بردن اونجا (sm2)
جا نبود مجبور شدیم پناهنده شیم چند دیقه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در اين بين بودند كساني كه لينك ِ الكي ميذاشتن و اميرالمونين ِ سايت كارش شده بود هي تذكر دادن كه لينك شر نديد و اعصابش خيلي خورد بود (sm25) ( از عكس زير كاملا مشخصه ) (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این وسط هم این محسنه گیر داده بود چیزی نگید هاست میرینه ، از هر ۳ تا پست دوتاش برا این بود ، انقد گفت که اخر رید هاست (sm2)
هیچ وقت یادمون نمیره اون شبو . یادش بخیر (sm70)
(sm30)
نوید تاپیکت حرف نداشت (sm19)
(sm120) لازم بود اتفاقات اونشب مكتوب و ثبت بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم نمیتونم یدونه از اهنگای البوم رو رد کنم لامصب همشون ادم رو میگیره (sm50)
هیچ البومی اینجوری نبود برام
دنياي اين روزاي من و آشفته بازار و شقايقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقاب
شب نيلوفري و عطر تو و ستاره هاي سربي
بزن بارون و كوير باور
دو نيمه ي رويا
خاطرات مبهم
پاروي بي قايق و يه شاخه
آلبومايي كه اين اتفاق واسم افتاده
البته آلبوماي ديگه اي هم هستن ولي خب اينا ديگه ... (sm88)
هر روز پیش چشم برادرهام ......(sm132)
سجاد یادته ؟؟؟ (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 31 minutes ago
سلام به همه.ديگه خسته شدم از حرفاي پوچ و دروغ و شايعاتي كه يه سري ادم بيكار درست كردن.بخدا خجالت اوره. همين الان از پيش مرتضي اومدم بخدا تو كما نرفته باور كنين منتظر دكتر توكلي هستيم كه دستور عملشو بده واسه بهبودي.مرتضي فقط به دعاي شماها نياز داره همين
من در حال حاضر منتظر البوم ابی و فریدون اسرای هستم (sm132)
پاشایی کوسه بود شیمی درمانی کرد چهار تا دونه شیویت زیر چونش در اومده (sm2)
به فریدون بیشتر از ابی امیدوارم (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوتیت یدونه بود خدایی (sm120)
چطور ؟ از چ لحاظنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم رضا یزدانی هم ابی رو میخوره هم فری (sm132)
یه شاخه خیلی سنگین بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاطرات مبهم هم اره اولش رد نمیشد ولی دیگه کم کم رد میکردم بعضیاشو
کوسه بودن خیلی خوبه (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کج شنوام خخخخ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)فکر نکنمنقل قول:
ملودیای خودش ریده
یه استاد عربی داشتیم قبلنا ، بهش میگفتیم کوسه ، کلا ۲تا جوونه ی شیوید داشت (sm2)نقل قول:
چیه خرپشمی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی دیگه صداش نمیکشه ،عوامل آلبوم هم شاخص نیستننقل قول:
اصلا کاراشو دوست نداشتم تا به حالنقل قول:
تضمینیه آلبومای رضا (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خوب بود ، همون اوایل البوم متنایی البومایی که سایتای دیگه زده بودن رو میخوندم میخواستم خودمو بزنم(sm2)نقل قول:
یه شر و ورایی از خودشون درورده بودن (sm70)
از یه سری کارهای تاپش شرو کن کم کم عاشقش میشینقل قول:
مثلا تو بیا برو الان آهنگ ادامه بده رو دانلود کن (sm81)
اما فقط ادامه بده (sm178)
نوید تراک لیستا و اطلاعات البوم ابی نیومده ؟
من موافق نیستم ولی ، کوسه بودن بدهنقل قول:
الان ریش گذاشتم میرم بیرون اصن خودش به عنوان یه پوشاک پشمی به حساب میاد ، یکی از اپشنای گرماییم میشه اصلا (sm2)
کوسه بودن اینچیزا رو داره ؟؟؟؟ (sm120)
ساعتا خوابن درسته چندتا کار خیلی عالی داشت ولی اصلا آلبوم کاملی نبود اینم یه چیزی تو همون حدودا میشهنقل قول:
ریش هم قشنگی خودشو داره ، من خیلی وقته دیگه با ژیلت نمیزنم ریشمونقل قول:
بستگی داره کی ریش بزاره و ریشش چجوری در اومده باشه (sm2)
شب میخوابم صبح پا میشم میبینن رشد کردن (sm50)نقل قول:
خدایی 10 روز محرم نزدم الان رفیقام نمیشناسنم (sm2)
البوم کاوه هم منتظرشم (sm50)
مشکلش تعداد بالای ترکهاش بود ، محسن هم 4 تا ترک دیگه مینداخت لای این 10 تا ، میرید به نظم آلبومنقل قول:
وگرنه آلبوم رضا 8،9 تا تاپ داره که اگه فقط همینارو میذاشت آلبومش بی نقص بود
منتظر البوم پاشایی هم هستم (sm74)
منم دقیقا خیلی وخته تیغ نزدم . اخرین باری که با ماشین زدم ۱ هفته پیش بودنقل قول:
اره اینم بستگی داره البته (sm120)