چرا شیش تا ؟(sm120)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا شیش تا ؟(sm120)(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)100 تا بذارین کنار یه البوم راک معرکه اومد
از این سوتیا زیاد میده اذیتش نکن (sm70)نقل قول:
پس چندتا؟!(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوتا گروه 8تیمی هستن که از هر گروه 3تا صعود میکنن میشه 6!
نه بابا باورم نمیشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm68)(sm92)(sm153)(sm105)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm30)نقل قول:
من اشتباه کردم (sm25) فک کردم از هر گروه 4 تا میان بالا میشن 8 تا ضبدری بازی میکنننقل قول:
اینطوری باز هم یه گروه شیش تایی میشن ، نتایج دور قبل هم حساب میشه
خیلی فرسایشی میشه
اینطوری بازیهای آسیایی رو میرینن(sm25)