مرسی امیر (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی امیر (sm10)
- (sm50)
(sm2)
بمیر (sm181)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب به سرت اومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه ما خطا کردیم (sm181)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شمارتو بده خودم بهت میزنگم نمیذارم قلبت بزنگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm113)
نه اسکول جان شیما خانوم آشناس از کاربرای قدیمیه جنبش خیلی بالاست .. همشهریه منم نیستنقل قول:
منم میدونم شوخی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) (sm70)(sm70)
اسمون چه کبوده .... هیچ وقت کسی نبوده.............................
مطلبی مٍن باب مذاکرات تا دقایقی دیگر...
(sm50)
(sm212)
صحبت های دو رییس جمهور ایران و آمریکا آن قدر فاصله داشت که جا داشت به این شک کنیم که این صحبت ها برای توافق است و یا برای چیزی دیگر.اگر قرار باشد از صحبت های اوباما و روحانی ملاک خوب و یا
بد بودن دوازده سال مذاکره تشخیص داده شود،بدون اینکه بخواهم به شکٍ در دلم توجه کنم، مذاکرات را نافرجام،بیهوده،و شکست خورده قلمداد خواهم کرد.
اما همه اتفاقات در عرصه ی سیاست قرار نیست علنی باشد.مسئله ای که کاملا مشهود است و حتی نیاز به اشاره کردن هم ندارد این است که :آقای اوباما تحت فشار است.اوبامایی که با حمایت لابی ای پک
وارد عرصه ی ریاست جمهوری شد( مثل تمام روئسای قبلی ) امروز اگر هم بخواهد، توانٍ نه گفتن در مقابل این لابی قدرتمند را نخواهد داشت.
این لابی آن قدر قدرتمند هست که توانسته کنگره را کاملا علیه اوباما بسیج کند.وبه عبارت بهتر اوباما امروز در سه جبهه با کنگره،لابی صهیونیسم و جمهوری اسلامی ایران در حال جدل است.( البته اگر کشورهای
حاضر در مذاکرات را زیر یوغ آمریکا بدانیم که در فضای رئال سیاست جهان این طور نیست ).
علاوه بر اینها نکته ی دیگر، وقتٍ اندک اوباما برای ترک کاخ سفید است.او دیگر وقتی ندارد برای اینکه بخواهد کار کلانی در سٍمت ریاست جمهوری آمریکا انجام دهد و چه بسا او هم پس از اتمام زمان سکان داری
اش بر کاخ سفید به سرنوشت بوشٍ پسر و یا بدتر از او دچار شود.بهترین گزینه برای باراک این است که به هر قیمتی با جمهوری اسلامی ایران تنش زدایی کند،به هرقیمیتی.
از زاویه ای دیگر در داخل ایران هم گروه های فشار، درست یا نادرست، فضا را برای تحرک روحانی و تیم مذاکره کننده محدود و محدود تر کرده اند،به طوری که روحانی در نطق تلویزیونی اش مجبور شد که زبان به
تهدید باز کند و رسما پا در میدان مبارزه با گروه فشار بگذارد.
البته از نظر حقیر باید بین گروه های فشار در آمریکا و گروه های فشار در ایران شدیدا تمیز قائل شد، در ایران هدف از فشار، تحصیل هرچه بیشتر منافع ملیست، اما در آمریکا هدف از فشار، در لول اول تضمین امنیت
اسرئیل است.
به هرحال باید منتظر ماند و میدان را برای زمان، خالی کرد.زمان تنها عاملیست که می تواند تاریکی های این مذاکرات را به روشنایی تبدیل کند...
و در انتها به نقل از یک بزرگ:ما چیزی را در این مذاکرات از دست نمی دهیم،بگذارید مذاکره کنند....
یا علی
تو میایی در نظرم
- (sm50)
(sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم ولی اپ نمی کنم (sm50)
(sm2)
انگار آلبوم جدید رولینگ استونز رو داره که آپ نمیکنه (sm2) آپم کنی کسی حجمشو هدر نمیکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من کاری با این یارو بنیامین ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینو خیلیا گوش میدن طرفداراش زیاده
بی صبرانه منتظر ترانه های فوق العاده ی سردار قلم سید فرید احمدی هستم (sm120)
تیزر دادنش مذخرف بود ولی بنیامین من گوش میدم حالا برام اپ میکنی ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته کف گذاشتن نداره چون فردا امیر میزاره تو سایت (sm70)
منتشر شد لطفا کپی نکنید ...
آقا جو نده من اول صف بودم (sm181)نقل قول:
تا 1 ساعت دیگه بای. میام پیشت گلم حتما" به زودی ...(sm30)
- (sm155)
اونام اوسکول هایی مثه تو ان که نقطه عطف و بالاترین زندگیشون وبزرگترین افتخار زندگیشون اینه که آلت یکی مثه منو برق میندازننقل قول:
راستی رک و پوسکنده بهت میگم اگه میخوای تجارت عنکترونیکت بگیره و سرمایه داشته باشی دیگه مثه پریشب و دیشب وامشب غیبت غیر موجه نمیکنی و میای آلت منو به انضمام دو تخم تسبیح گوی برق میندازی وگرنه از حقوقت کم میکنم .. این دفه جریمت اینه که باسنمو هم لیس میزنی .. باشد که مفید واقع شود
- (sm30)
باز این موری دیوث پیداش شد (sm30)
موری فضای عرفانی که با دود اینجا درست کردم رو خراب نکن
اینیکرو (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
به جان تمام بچه هایی که ریختم رو دهنش راس میکم کم کاری میکنه دیوث
تا دیروز کس سگ دم خونه مارو لیس می زد جای نهار حالا غد غد میکنه
دیگه لفظ آورد منم که قیصر نمیتونم نه بکم به رفقا چه جدید باشن مثه این گل پسر چه قدیمی چه ازم سن کم تری داشته باشن مثه این گل پسر چه بیشترنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشم داداش فضا رو بیشتر عرفانی کن پس
کوچیکنمنقل قول:
آلبالو نعناع به افتخارت (sm181)
چرا دختر تو کاورآلبوم بنیامین نیست ؟
هر 3 نفر ریدین (sm30)
موری دیوث من جدید نیستم حالا شماره کارت میدی (sm2) ناموسا شماره کارت بده (sm2)