نمیدونم چرا دمو رو شنیدم فک کردم تو کنسرت دارم گوش میدم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نمیدونم چرا دمو رو شنیدم فک کردم تو کنسرت دارم گوش میدم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همسری که ندارم به نقل قول بگویید چه دوست داشتنی بود
شما ! آهای شماها ! شما که همسر خود را همیشه دوست ندارید
(sm50)
چیه (sm70) باز آقا رضا بیاد یه کلمه بگه دپرس بشی (sm2)نقل قول:
حالا از تو زیاد انتظار نداریم (sm30) تا همین قدر خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو کوچولو باز یه چی میگم دپرس میشی(sm70)نقل قول:
پیشنهادتو به FIVB ارائه بده شاید مثمر ثمر واقع شد!(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتمن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم از این توهما زیاد میزنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خدایی دلم کنسرت میخواد (sm74)
حالا ببین اگه اسفند خبری نشد (sm120)نقل قول:
به امید خدا (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]