نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كوفت (sm2)
گورستان تاریخی آلت در ایران !!!!
.
.
.
این قبرستان تاریخی در گنبد کاووس واقع شده است
این دشت که به «دشت آلتها» از آن یاد میشود حدود 600 سنگ قبر به شکل آلت تناسلی مردان و سینه زنان است.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پَسیا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الهي (sm127)خدا حفظش كنه بعضيا استعدادشون خداست
فدات (sm19)
یکم دیگه پیش برم تیکه کلامتم عوض میشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازیناست که هی گیتار رو دوششه و تو خیابون راه میره و قر میریزه ؟؟؟
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که ادعا نکردم .... مخلص مونا خانوم هم هستم ولی خاله هاش ..... (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط پَسیا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تا این دو روزه من تهرانم پاشین با دخترت بیا بریم براشون گوشی انتخاب کنیم (sm70)نقل قول:
دوستان ما یه اشتباهی کردیم از اون گوشه پایین سمت راست قالب فروم رو بردم روحالت موبایل
معلوم نی چی به چی شده نمیشه هم برش گشتون همون قالب قبلی
کسی میدونه چیکار باید بکنی؟ حیرون شدیم
فقط همین یه صحفه رو از این قالب دارم بفاکش ندید(sm2)
(sm98)(sm98)(sm98)
آواتارم چطوره؟ (sm98)