من الان تو خلصه ام درگیر من نشو بزار با مولانا و شمس خلوت خوبی رو سپری کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من الان تو خلصه ام درگیر من نشو بزار با مولانا و شمس خلوت خوبی رو سپری کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها دهنش واز رفتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکاه هادی داره پیشرفت میکنه
یا حضرت مولانا (sm181)
گفتم 4 تا آهنگ عرفانی هم معرفی کن دیگه گل پسرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به انتخاب خودت چه خوانندش چه ترکش فقط معرفی کن که گوش کنیم و درجات عرفانیمون بره بالا
شهرام ناظری - دل هوس سبزه و صحرا نداردنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام ناظری - مطرب مهتاب رو
شهرام ناظری - گندم
شهرام ناظری - آتش در نیستان
مشکلم حل شد برادر این پسره نیومد این چند شب دیکه از حقوقش کم کردم درسته که دم ودستگام بو گرفته در غیاب این پسره و برق نیفتادن ولی خب از حقوقش کم کردمنقل قول:
ایول دمت قیژ اتفاقا فول آرشیو شهرام رو دارم هر 4تاش رو به اضافه دل میرود ز دستم رو پلی کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون گل پسر(sm127)(sm111)
اعتراف میکنم تقصیر من بود (sm74) ولی برا خنده جمع بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حرم جان ما بر چه رسیدی بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال ساحلی از گروه مرگ صعود کرد (sm118)
موری آلبوم جدید محمد معتمدی هم خوبه حتما بگیر گوش کن
پیام زدم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت دانلود 10 کیلو بیت وای به حال آپلود (sm3) ای ریدم تو اون مخابرات بی شرف (sm178)
(sm50)
(sm81) 4 درصد
کسی لینک فیلم سنتوری رو با کیفیت عالی داره
(sm132)
خیلی خیلی ممنون امیر (sm15)(sm4)نقل قول:
عجب آهنگیه (sm185)
فقط یه n آخر Vertis اضافه گذاشتی لطفا تصحیح کن
(sm50)
- (sm50)
اشترم بیپ کاوراشو زده
امیر این بنیامین لو رفته یا پخش شده؟
(sm198)نقل قول:
(sm50)
بنیامین 92 یه 2 تا ترک داشت شدید خوش اومده بود ازشون ولی فکر کنم این همون 2 تا ترکم نداشته باشه
(sm132)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج عشقت (sm120)
ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااه مادر جان قلبم گرفت(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زبونم بند اومد ازبس شوک شدم(sm81)
خدا خیرت بده.2 نو هلوی خیلی وقت شکفته شده رو به هم رسوندی(sm81)
این ات اشغالها چیه این خونده به چیه این البوم مجوز دادن واقعا هر کلمه ای به ذهنش امده گذشته پشت سرهم شعر ساخته(sm2)من برنامه های جدیدی دارم واست(sm70)
میگن که شورای موسیقی یه چندتا ایراده جدی گرفته بودن از البوم و مجوز نمیدادن بهش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزه اخره پیروز ارجمند قبل از رفتنش اخرین امضاشو میزنه پای مجوزه همین البوم .اونم با مسئولیت شخصی.واسه همینم بنیامین تو مراسم تودیعش بوده.
شورای موسیقی فهمیده بوده عجب مزخرفیه این البوم(sm2)
این کلمه از سر البوم زیاده (sm70)شعر که در حده فاجعه هست ملودی ها همه داغون دیگه به جاهای دیگه نمیپردازیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بعضیها واقعا دنیای موسیقی ول کنن برن دنبال کارهای دیگه واقعا خدمت شایانی به موسیقی این کشور کردن تو تراک 3 فقط این کلمه حواسوم به توه از اول تا 3.42 میگه اخه این چیه البته یه چندتا کلمه هم میگه فقط معلوم نیست چی میگه(sm2)
برنامه های جدیدی دارم واست
(sm2)
خداییش موقعی که تیزرش اومد گفتم قشنگ معلومه البوم مزخرفیه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته این تکرار کلمات رو از قدیم بنیامین داشت ولی نکتش اینه که اون قدیما چیزه جدیدی بود و مردم خوششون اومد ولی الان دیگه نخ نما شده.بنیامینم ول کنش نیست چون چیزه دیگه ای بلد نیست.
کلا به جای اینکه هی به تیپ و قیافش برسه و واس ما تیپ دهه 50 میلادی بزنه بره رو خوندن و اهنگسازیش کار کنه(sm2)
این دفه به خاطر این زود اپ شد یه هکر لو داده بود چجور میشه از باگ فلش نفوذ کنی موزیلا هم سریع غیر فعالش کرد بعد اونا اپ کرد موشکلو بر طرف کردن باز اینا اوکی کردننقل قول:
pdf میخوای یا عکس باشن بوکلت
فصل یک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل دو باس از این بکشی بیرون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی سریال از کجا میشه فصلی دان کرد؟؟داریم اصن اینجوری ؟
برنامه های جدیدی دارم واست(sm2)(sm30)
ریده (sm3) کاورش انگار مال اوایل انقلابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]