+13
نمایش نسخه قابل چاپ
+13
هيچ دختري پستامون رو لايك نميكرد
تا زرتي چهارتا فش داديم همه اومدن لايك كردن (sm3)
به سلامتی شکیرا که داره دومین بچه شو از پیکه به دنیا میاره بعد توی توییترش نوشته: " اگه روزی قصد ازدواج داشتم پیکه بهترین گزینست. "(sm2)
.
.
.
.
.
زوده شکیرا هنوز زوده....!!
با جوونیت بازی نکن
واسه تصمیمات حساس اصلا عجله نکن.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاءالله قبول ميشي (sm50) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاا.. قبول نشی تو هیچ استخدامی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عوضش یه کار تووپ آزاد اوکی شه برات که منت از هر چیز نکشی(sm120)
نتایج اردیبهشت (sm25)
اگه جای بدردبخوری قبول نشم سال بعد میخونم باز
بچه های امنیت تو تهران پاره وقت 2/5 حقوق میکیرن (sm178)
And I'll write your name
(sm120)
تو خودت چرا نميزني تو كار ِ آزاد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلگ بلگ ابلیکا
.
.
.
.
.
.
.
دماغ عملی ها در راه پیمایی امروز
دارم خوب (sm120)اونم سه چهار تا (sm120)دایی از 4 سال پیش داره مخمو میزنه برم مغازشنقل قول:
داداشمم هست
ولی فعلا اینو من میخوام
علاقه دارم
الته فقط درس نیست سرکار هم میرم
انشاا.. که درست میشه و سروسامون هم میگیری (sm128)