یا پیغمبر همینُ کم داشتیم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
یا پیغمبر همینُ کم داشتیم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بيا هنوز نيومده دست به تغييرو تحول زدي برو همون ميلادو بگير (sm120)
(sm23)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا یکی دو روز پیش یه پست دیدم ازش قبلا اون زر میزد تو ساکت تر بودی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا همیشه تو زر میزدی اون ساکت بود؟(sm55)(sm120)
(sm67)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روح عرفان(sm59)
دیهگو مارادونا که پیش از این از تیم ملی کشورش انتقاد کرده بود در آستانه دیدار آرژانتین و هلند گفت: باید به این تیم آرژانتین احترام گذاشت. آنها هر بازی نسبت به بازی قبل بهتر میشوند و لیاقت حضور در فینال جام جهانی را دارند. هلند حریف قدری برای آرژانتین نخواهد بود.(sm120)
وی گفت: به نظر من دو تیم برزیل و آلمان در یک سطح هستند (sm120)و دیگر بازی نیمه نهایی نمیتواند برندهای از پیش تعیین شده داشته باشد.
من تازه جهیزیه م دارم (sm120)یه دست لپ تاب ،یه مودم وایرلس ،24 ماه اینترنت (sm120)واسه شروع زندگی کافیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که رفتیم فینال (sm120)نقل قول:
(sm77)حسین تو انتخاب اسطورت تجدید نظر کن(sm2)نقل قول: