نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون عزيز دلم خوبم تو چطوري؟ (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون عزيز دلم خوبم تو چطوري؟ (sm127)
منم خوبم چه خبرا چه می کنی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامتي رفته بودم تهران(sm172)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشی بانو (sm127)
چر این : (sm172)
چند تا از كوتاهترين جوكهاي ايراني:
سايپا مطمئن
دانشگاه آزاد اسلامي
اينترنت پر سرعت ايران
بانكداري اسلامي
گارانتي
شايسته سالاري
كي مهريه را داده كي گرفته
احساس تكليف كانديداها
زن بگيره درست ميشه
با اجازه شما دو تا جوك بلندتر هم به ذهنم رسيد كه اضافه ميكنم:
هرجا سخن از اعتماد است نام بانك ملي ايران ميدرخشد!
علامت استاندارد ايران نشانه مرغوبيت كالاست!
سلام گرم بنده رو به دخی محترمه برسونید و اینکه ایشون از تعطیلات تابستانی نهایت لذت رو میبرن یا نه ؟ (sm59)نقل قول:
نقل قول:
خب چون اومدم كرج (sm59)
خيلي طفلي بچه م از تابستون چيزي نفهميد كه فقط 20 روز تعطيل بود امروز جمعه هم اولين امتحان تست كنكور رو ازش گرفتن (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به هرچی کنکوره (sm25) اگه میخواد یه وامی چیزی بگیرم قرض و قوله کنم بریم تعطیلات برزیل آخه آنتالیا نا امن شده گفتم بریم برزیل الان آب و هوای خوبی داره (sm59)نقل قول:
پنـج شـنبه ها بـا اشـک تـــو خـیـس مـیشـه سـنگـِ قـبرِ مـن / پـاشـُ بـرو دیـگه نـیا دیـگـه بـِ قـبـرم ســر نـزنــ ! (sm172)(sm172)(sm172)(sm172)
آها (sm59)نقل قول: