رو نكرده بودي دهن سرويس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رو نكرده بودي دهن سرويس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشکل کار نیست باونقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم فکر زیاد دارم
ولی فعلا اوضاع خوب نیست
چون اصلا هیچی سرجاش نیست
رو هوام(sm120)
كيونت رو هوا نباشه بسه (sm120)نقل قول:
کاش اون رو هوا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب چپ و راست پول لازمم
از یه طرف دوست دارم برم دنبال علاقم
از یه طرف بی پولی کیون رو میده هوا (sm120)
(sm173)
(sm120) اگه كنكور قبول شدي برو دنبال علاقه اتنقل قول:
اگه قبول نشدي برو مغازه داييت
تازه آينده هم داره (sm2)
نوید (sm2)
اسراییل (sm2)
قبول نشدم دهنم سرویسه (sm120)نقل قول:
باید بخونم کار کنم و جونم دراد(sm178)
پولی جمع شه و خوندنی هم بکنم و قبول هم که میشم
بعد میرم یونی و ...(sm51)(sm2)
فقط این سجاد فنلاندی میفهمه از دنیا ، ما که پاره ایم (sm120)
تا گفتی اسراییل نمیدونم چرا لایکارو پس گرفتن ملت (sm2)
نمیدونستم انقد حساسن به اسراییل (sm30)
قتل که نکردم رفتم اسراییل (sm120)