(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
عرضه نداشتی یه گوشی تو همین سالا برا خودت بخرینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو ارزونی که همه بلدن گوشی بخرن
(sm2)قرار بود آدرس بده براش پست کنم ..
من اگه قرار بود از این سایتا پول بخورم الان مرده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اوووف ترکونده که ..نقل قول:
یه کتاب دیکته فارسی بخر اولنقل قول:
رو جمله بندیات کار کن
(sm70) الی بیا یه زری بزن میخوام برم ..
دیدی کارگاه رو دیرو خیلی خوب بود .. (sm50)
میخوام لینک وین 10 بذارما ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
File Blocked for Violation.
The file you requested has been blocked for a violation of our [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...].
Still have questions, or think we've made a mistake? Please [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] for further assistance.
نسخه RTM اومده ..
Windows 10 Build 10176 RTM
4 گیگ ..
همین اوکیه نسخه نهایی هم بیاد کشکه بعدا آپدیت میاد اوکی میکنه ..
به حرف امیر باس گوش میکردی ویروسه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلودبوی اینجا ریده دان نمیشه ، بگو چجوری دان کردی خودم بکنم خوب
خودم پیدا کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم هس 1 گیگ کامل کیفیتش نمیدونم خوبه یا نه ..
اوکی مرسی
با رفع تحریم ها قانون کپی رایت در ایران عملی خواهد شد
برای مهدکودک دخترش این آلبوم و منتشر کرده (sm120)
برنامه های جدیدی دارم واست بهترین ترانه آلبومش بود (sm2)
این شبکه اچ دی چرا هی میره و هی میاد
اونوقت میاین از آلبوم عبدالمالکی ایراد میگیرین
برنامه های جدیدی دارم واست (sm120)
طفلک می گفت سبکم استریته ما مسخرش می کردیم (sm2)
آخ جوووووووووووووووووووون (sm2) پیج دختره رو هم پیدا کردید (sm30) چرا زودتر نگفتید لنتیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش نگفته بنده خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرید احمدی نتونسته ترانه بگه اینارو تحویلش داده گفته سبک ما استریته (sm2)
به قول میلاد فرید احمدی سردار قلم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنیان گذار سبک استریت(sm2)
تو ایران هرچی سوزناک ترو غمگین تر بخونی اون میشه بهترین البوم سال
مردم همین زجه ها از سرشون زیاده
سلام
اقا دنبال یه اهنگی از امیر پاشا میگردم البنته با کیفیتش رو اسمش قربون خنده ات هست کسی داره؟
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم مهدی یراحی یک سوم البوم حامی هم نمیشه
موسیقی یراحی و حامی چه ربطی به هم داره ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ کردم ..
موسیقی موسیقیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک کاریشونم یکیه
تکنیک حامی رو هیشکی تو ایران نداره
تو گام ابی رو می داره جیب بغلش
یک تراک به مرد خیابونی اضافه شد (sm50)تنظیم محسن
من هنوز تو شکم عجب البوم خفنی داده بیرون واقعا شاهکار قرنه(sm120) اساتید بزرگ موسیقی ایران و دنیا باید از وجود همچین نابغه ای بی بهره نمونن
(sm50)
یه دونه هم با بنیامین کار کنه جاودانه میشی تو تاریخ موسیقی جهان(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما می تونی تو این بازار اشفته رقابت کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]