ازم فاصله گرفتی لاشی (sm106)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ازم فاصله گرفتی لاشی (sm106)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)(sm98)
نه باو دیروز ریدم (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm106)
من فقط دیروز بازی امریکا رو درست پیش بینی کردم اونم فقط 5 امتیاز (sm106)نقل قول:
برزیل رو زدم 2-0 (sm106)
قبل بازی ایران گفتم آمریکا رو 2-1 میزنم ولی بعد بازی ایران زدم 1-1 (sm98) لاشیا دقیقه 87 گل زدن (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای روحانی،تلویزیونهای سایز بزرگ رو تو ارتفاع پایینتر نصب میکنند،آرتروز نگیری. زشته رئیس جمهور دمپایی زنونه بپوشه
من نتیجه رو درست پیش بینی میکنم ولی تعداد گل رو میرینم (sm106)نقل قول:
4 - 2
3 -1
در هر حال اختلاف 2 میشه
مکزیک هم نمیشه که گل زنه(sm55)