amirmohammadbahripour
اگه لطف کنید و تو اینستاگرام من رو فالو کنید ممنون میشم (sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
amirmohammadbahripour
اگه لطف کنید و تو اینستاگرام من رو فالو کنید ممنون میشم (sm176)
تو چرا همش اخباز ازدواج میزاری نکنه قصدشو داری خوب رک پوست کنده بگو چرا هی فس فس میکنی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 تومن میگیرم فالو میکنم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روم نمیشد مستقیم بگم بهتون (sm49)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به(sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب کسی مد نظر داری؟ یا میخوای یکی از بچه های اینجا انتخاب کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا بیا این رسول گلنار بگیر رمانتیک میزنه زن خوبی میشه برات فقط من چند بار بردمش پستو اول کار بدون که فردا فکرنکنی بهت خیانت کرده(sm120)
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه شیرمرد نبود ترجمش کنه (sm74)
زندگی خرج داره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ترجمه اش میکنم خرج داره واسه هر قسمت 13 تومن میگیرم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که پولی نبودی (sm2)نقل قول:
نه زیر نظر دارم Dascha Polancoنقل قول:
اون قسمت مفتی فقط واسه کردن هست (sm2)یادته ترو بردم پستو داشتی گل های قالیو میشمردی پولی ازت گرفتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوابگو نیاز این هستی (sm120) تو شورتش تو رو خفه میکنه(sm2)نقل قول:
خدایا به جوانان ما قدری شهامت عطا کن تا بدون ترس حرفشان رو بزنند
خدایا دلهای جوانان ما را از کینه و حسد دور بدار
خدایا ما را محتاج این جوانان نکن
دیوث من اولین باره دارم ازتو نقل میگیرم بعد کی بردی پستو (sm70)نقل قول:
تشکر (sm2)نقل قول:
خیلی خوبه لعنتی ، فقط نمیدونم چرا هنرنمایی های شکشی کم داره تو فیلم (sm172)نقل قول:
خدایا دختر خاله ها به سوی ما هدایت فرما(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت نکش اینجا همه خودی هستن (sm2)نقل قول:
رسانه آمریکایی: «سحر دولتشاهی شبیه آدری هپبورن است»/
بازیگر مقابلش توانایی هنرنمایی رو تخت نداره حتما دست من بود یه فیلم 7ساعته باهاش بازی میکردم حالشو ببری(sm120)نقل قول:
گوه خوردن ادری خوشگل من کجا و این بی ریخت کجانقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه تو دنیای سینما بازیگری مثل ادری پیدا نمیشه(sm74)
شیطان نئونی(sm54)الان دارن از فیلم تعریف میکنن یا میکوبن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm120)اوه ورایتی چی تحویلش گرفته خاک تو سرت رامبد
رامبد ج ق ی بیش نیس ، از پسش بر نیومده (sm70)نقل قول:
دولتشاهی شبیه کلیر دینزه
رامبد نگارو ....(sm120)نقل قول:
اینم مالی نیس بابا.آدری کجا و این کجا.(sm120)
ها راس میگی یجا نوشته بود ستاره هوملندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بره از جلوش در بیاد
تموم شد (sm54)
خدایا توبه دنیا داره به کجا میره
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
خوبه ها اینو بزنن خیلی شیکه
عجب عکسیه