همون که اینستاش گذاشته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همون که اینستاش گذاشته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دمو رو کسی نداره ؟
نمیدونم من تو تلگرام کانال شادمهر نیوز گوش دادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب تنظیمی یه تنظیمه اجتماعی ایرانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
آهنگشم سبک آهنگای ترکی بود
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحم کنه (sm25)
چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه سرای کار گفته کار سیاسی نیست اجتماعی هست زمان دقیق پخش هم مشخص نیست فعلا
اگه قراره اجتماعی باشه باید ی کاری فراتر از رویای ما باشه / به شادمهر اعتماد دارم ببینم چه می کنه /نقل قول:
از آهنگ معلومه ی کاره آرومه مثل آزادی نه ترنس مثل رویای مانقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه با تو عشقم شد وارث چرا (sm120)
تو کانال خودش پخش کرده امیــــــر
معلومه از اون تنظیماست که کلی روش کار کرده همین چند ثانیه میشه صدای چند سازو همزمان شنید.شادمهر هنوز همون شادمهره با همون تنظیمای دست نیافتنی..
تو اینستاگرام خودش هم زده..
عجب موزیکی داره....(sm118)
ولی فقط با تو عشقم چی شد؟(sm74)
عزیزم من گفتم فراتر از رویای ما نه تو مایه های رویای مانقل قول:
احتمالا باید شاهد تحریر های بی نظیرش تو این آهنگ باشیم
بسیار هم عالی
(sm118)(sm118)
استاد فقط آهنگ بده
حالا هر چی باشه ما باهاش حال میکنیم
دمت داغ استاد
شادمهر و آهنگ اجتماعی (sm19)
این اولین آهنگ اجتماعی شادمهر میتونه باشه چون رویای ما هم تقریبا مایه سیاسی داشت..ی دختر و آزادی هم کاملا سیاسی بود
من که طرفدار تو ام......(sm127)
احتمالا فقط باتو عشقم رفت واسه آلبوم جدیدش
ویدیو ساده یعنی خودش توش نیست؟
ن یعنی اینکه زیاد افکت و جلوه ویژه توش بکار نبردندنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور که شادمهر نوشته هنوز نساختن تا اماده بشه خودش یک ماهی طول میکشه
آره شاید...اصلا معلوم نشد ویدئو فقط با تو عشقم چی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط امین پوری [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز هم صدا سیما باز هم شادمهر / شبکه 4 نقد شعر با حضور محمدرضا چراغعلی و سعید کریمی
مهدی ایوبی ... (sm127)
ملودی و تنظیم (sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
من فقط با تو عشقمو میخوام..وارث را میذاشت واسه بعدا(sm81)
آرمین هاشمی گفته اول فقط با تو عشقم میاد بعدش وارث ! (sm127)
بچه ها الان آرمین هاشمی اعلام کرد اول فقط با تو عشقم پخش میشه بعد وارث
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کامینگ سون دیگه وااااااااااااااای خدا صبر بده اینو کجای دلم بذارم
وارث تا یک ماه آینده ریلیز نمیشه اول فقط با تو عشقم پخش میشه
امیر جان عنوان تاپیکو عوض کن بذار همون فقط با تو عشقم به زودی...
همونی شد که دلم میخواست بشه
دمت داغ خدا