رونمایی از کالکشن جدید خاله سوگند (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رونمایی از کالکشن جدید خاله سوگند (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
Bilmece(sm50)
(sm2)جنیفر لارنس همه فیلماشو دست کم یبار لخت مادرزاد میشه
جون جون منم میخوام ..
قبلا دیدی
رد اسپارو
این حریف خسته رو خسته تر نکن دیگه
این درای بسته رو ، بسته تر نکن دیگه
این همه سنگ نباش، این همه سخت نگیر
واسه ی عشق بمون، واسه ی عشق بمیر
من باید چیکار کنم منو باورت بشه
که یکم تحمل و عاشقی سرت بشه
این چه راه و رسمیه این چه امتحانیه
خوان هفصدم گذشت این چه هفت خوانیه
چشمات نمی بینن، پاهات نمی مونن
دستات نمی گیرن، این دست بی تابو
با من نمیخندی، با من نمی خونی
قابل نمیدونی، این چشم بی خوابو
من باید چیکار کنم منو باورت بشه
که یکم تحمل و عاشقی سرت بشه
این چه راه و رسمیه این چه امتحانیه
خوان هفصدم گذشت این چه هفت خوانی
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)
بعد یه ماه آلبوم ابراهیم چسبید (sm50)
تاریخ بی تو بودن ،
هفت شنبه های بیمار ... (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی گریستن نتوانستم
نه پیش دوست
نه در حضور غریبه
نه کنجِ خلوت خود
گریستن نتوانستم که آفتاب
بیاید
نیامد ... (sm50)(sm176)
The House That Jack Built 2018 = دو ساعت و سی دقیقه زیبایی سینما و دیگر هیچ ...
Everybody Knows 2018 = احمقانه و بی سر و ته
First Man 2018 = فوق العاده بی محتوا و مسخره
Mission Impossible Fallout 2018 = در ادامه مقواهای قبلی
The House With A Clock In Its Walls 2018 = ساده و زیبا
White Boy Rick 2018 = چیز خاصی درگیرم نشد ازش
Bird Box 2018 = زیبا ، زیبا ، زیبا
Halloween 2018 = حرف خاصی ندارم ، ارزش یه بار دیدن رو داره ، بهتر از مقواهای حالِ حاضر تشریف داره
Galveston 2018 = پیشنهاد می کنم حتما ببینید
Roma 2018 = از لحاظ تکنیک کارگردانی و فیلمبرداری ارزش دیدن داره ، خود فیلم به خودیِ خود گیرایی خاصی نداره
The Ballad Of Buster Scruggs 2018 = جالب بود ، پیشنهاد می شود
Venom 2018 = خوب و قابل تحمل
The Sisters Brothers 2018 = فوق العاده زیبا ...
American Horror Story
این سریال هم به شدت توصیه می شود ...
Glass 2019 (M. Night Shyamalan)
The Favourite 2019 (Yorgos Lanthimos)
Boy Erased 2018 (Joel Edgerton)
انتظار ...
رییس ،
شیملس کی دوباره پخش میشه ؟
(sm50)
یادم رفته یحتمل همی ژانویهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سگ تو رو این سریال کنن شیش سال پیش بود کی بود فصل اولشو کی دیدم دهنم مث سگ سرویس شد از بس تاثیر گذاش روم ..
ببینیم اینو چن روز مصنوعی زنده نگه میدارنش منتظر معجزه (sm2)
مهدوی کنی دلشون نمیومد دستگاهو خاموش کنن (sm70)
(sm2)
(sm50)(sm10)نقل قول:
(sm172)
اکبر قسمت چندی (sm120)
(sm118)شاهرودی مرد
مرد دیدی بکش روت
(sm50)
(sm81)فن سیستم صدا نکرد !
این سریال بانوی عمارت واقن قشنگه ؟ یا این روزنامه ها و سایتها دارن تف میدن من همیشه موقه همین تیتراژ میگیرم (sm2)
غیر ممه های جواهر چیز دیگه ایم داره مگه (sm120)
(sm2)دیشب یه گزارش نشون میدادن رییس دفتر شاهرودی با لبخندی بر لب و نور امیدی بر چشمان میگفت مردم دعا کنن حاج اقا ایشالله بزودی بهبود پیدا کنن دست به دعاییم ! (sm30)
اشترم عنوان جذابیه اخر سال میلادی برو تو کارش
دانلود آلبوم Apple Music به اسم Global Top 100 Songs 2018
مجموعه ی 100 آهنگی که در سال 2018 بیشترین میزان استریم را در Apple Music داشتند
تلگرام دسکتاپ چقد اپدیت براش میاد زود زود
003 - Post Malone - Rockstar (feat. 21 Savage)
به عجب اهنگی پسر
(sm120)از پست مالونه خوشمان امد دو البومش رفتیم تو کارش
ایول رو تک تک اهنگا هم کاور همون اهنگو گذاشتننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)همراه اول قاطی کرده حساب منو
40 میلیون بستانکاری دارم ! (sm120)
(sm2)
فعلن درگیر اینم Escape At Dannemora دو قسمتشو دیدم خوشمان آمد... تموم شه اونو می بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیل اولش حذف سود روزشمار بانکیه .درست این بخشنامه که منتشر شد قیمتا رفت بالا. همه دارن پولشونو از بانکا میکشن بیرون و به زودی بانکا ورشکست میشن . دلیل دومش درست همین حرفیه که امروز زد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیل سومش بودجست .تو بودجه آوردن نفت 54 دلار یک و نیم میلیون بشکه در روز . الان نفت 40 دلاره و فروشش به زور هفتصدهزارتاست که پولی هم در کار نیست و اینم تا اردیبهشت قطع میشه .
اونایی که وضعشون خوبه داراییشونو تبدیل کنن بزنن به چاک .دوران سیاهی در پیشه(sm50)