کاش دیگه هیچ آهنگی قبل آلبوم پخش نشه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کاش دیگه هیچ آهنگی قبل آلبوم پخش نشه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فقط تصویر و نقطه ضعف مونده فک کنم نه سه تا ویدیو. امیدوارم این دوتا هم بعد البوم بیاننقل قول:
این ویدئو مال نقطه ضعف و تصویر نیست....نقطه ضعف و تصویر کارگردانش زیگوارت هست..سرنوشت و این یکی کارگردانش سینارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط majid136 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
از بین قلب ساعتی و اعتراف دوست داشتید شادمهر کدومو پخش میکرد
من خودم اعتراف
واقعا حیف شد این اهنگ
100% اعترافنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف اصلی اونیه که توی آلبوم میاد
منم صد درصد اعتراف(البته اگه اسمش همین بوده باشه). قلب ساعتی چیز خاصی نداشت غیر از تنظیم خودش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هرچی باشه به پای اون یه تیکه دمو نمیرسه!(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعتراف واسه من سخت تر از این مردن
خاطراتت دلمو تا کجاها میبردن
کاش میشد دیدنت فقط توهم باشه
کاش میشد دردای من مثل دردای مردم باشه
اینو بزاره تو البوم تمام هنر نداشته تجربه گران رو میشوره میبره