دوستان گرامی کسی لینک فیلم سنتوری رو کیفیت عالی داره
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان گرامی کسی لینک فیلم سنتوری رو کیفیت عالی داره
(sm50)
(sm77) حامی بیشتر کاراش کلاسیکه غیر دو سه تا کار تو آلبوم آخریش یراحی پاپه نهایتا نزدیک میشه به پاپ راک و جزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای سر حخخخخخخنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به تبریک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا میخواستم بگم حالا که باید اینهمه پول بدی برا تنظیم کی از محسن بهتر
موسیقی اصلیشون پاپهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی گفته حامی همش کلاسیک خونده ؟
تو همین البوم اخرش 2 تا کار سافت راک داشت فقط
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوما سافت راک بود ؟
یک لحظه عاشق شونقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقویم
باعنقل قول:
اونا که پاپ راک بودن
اره حواسم نبودنقل قول:
بالاخره فقط کلاسیک کار نکرده
(sm120)محسن اگه بخواد یه تنظیم برام بزنه پول نمیگیرهنقل قول:
منم گفتم بیشترش کلاسیک پاپ بوده نه همشنقل قول:
در کل حامی رو نباید با یراحی مقایسه کرد قدرت خوانندگی حامی خیلی بالاس ولی انقد درگیر حاشیه شده که وقت کار کردن رو موسیقی نداره آلبوم آخرشم فک کنم همه کاراش برای سال 88 و 89 بود (sm120)
آها(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین میتونی فرشاد حسامی و چند نفر دیگه رو راضی کنی یه کار بزنن پول نگیرن خیلی خوب میشه (sm2)
من خودم یکی از طرفدارای چاووشی هستم و خیلی کاراشو و صداشو دوست دارم ، ولی خیلی وقته از فضای قدیمی پاپ خارج شده ، به نظرم یه آلبوم باید مثل آلبوم حریص بده
میکنن تو پاچش یه به به چه چه هم براش می کنن که فکر میکنه ترکونده
دقیقا هدفش همینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط JustShadmehr [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاپ فضاش قدیمی نیست
خواننده های ما توانایی ایجاد تنوع ندارن میپرن یه شاخه دیگه
(sm77) چقدر ور زدین یه ساعت پاره شدم تا رسیدم ص آخر تازه 3 صفحه م الکی رد کردم
ربطی به ایران نداره خارجی ها هم دیگه نمیتونن پاپ خوب بسازن چیزی از پاپ نموندهنقل قول:
Lorde - Royalsنقل قول:
این اهنگشو گوش کن نظرت عوض میشه
آلبوم مجید یحیایی هم اومده ..
بد نبود ولی خدایی پاپ اصلا جذابیت ندارهنقل قول:
این چند وقته یه آهنگ پاپ خوشم اومد اونم الی گلدینگ بود
(sm2)گدا بازیه مگهنقل قول:
(sm2) هزینه ها بالاس چه میشه کردنقل قول:
لینک بذارنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکساشو بدم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بنیامین چیکا کرده همه دارن تو فیس فوشش میدن
رده سنی : 8 - (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجید یحیایی نیومده البومش ؟
قدر منو بگیرین حداقل یه بازخونی بلوز داشتم .. با موبایل خوندم ولی استریت نخوندم (sm2)
(sm2)نیو ورژن ممرنقل قول:
(sm2)new age of music
mamar age (sm2)
(sm70)باز خوبه میاد لحظاتی برای شومانقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm132)
(sm50)
باز این طراح اومد (sm2)
دو تا چشمام دو تا سرباز مغرورن(sm50)
(sm120)لاشی مث ادم نشون میدادین دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وزیرخارجه فرانسه : ﺑﻪ ﺩﻋﻮﺕ ﻇﺮﯾﻒ ﺑﻪ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﻣﯽﺭﻭﻡ
ﻟﻮﺭﺍﻥ ﻓﺎﺑﯿﻮﺱ، ﻭﺯﯾﺮ ﺍﻣﻮﺭ ﺧﺎﺭﺟﻪ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺍﻋﻼﻡ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺳﻔﺮ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺮﺩ .
ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺷﺒﮑﻪ ﺭﺍﺩﯾﻮﯾﯽ ﺳﺮﺍﺳﺮﯼ ﺍﻭﺭﻭﭖ 1 ، ﻟﻮﺭﺍﻥ ﻓﺎﺑﯿﻮﺱ ﮔﻔﺖ : ﻣﺤﻤﺪﺟﻮﺍﺩ ﻇﺮﯾﻒ، ﻭﺯﯾﺮ ﺍﻣﻮﺭ ﺧﺎﺭﺟﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﯾﺮﻭﺯ ( ﺳﻪﺷﻨﺒﻪ ) ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﺮﺍ ﺑﺮﺍﯼ ﺳﻔﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﻋﻮﺕ ﮐﺮﺩ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﻗﺒﻼً ﻫﻢ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻣﻦ ﺩﺭ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﻪ ﻭﯼ ﮔﻔﺘﻢ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻣﯽﺁﯾﻢ،؛ ﭘﺲ ﺑﻪ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺭﻓﺖ.(sm118)
(sm120)صفه ازادی یواشکی دمش این ویدیوها رو میذاره چارتا خارجی ببینن فک نکنن ما مردیم