نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي خوب بود (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي خوب بود (sm127)
نوش گوشات(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ردیابی بچه خوشگلا کار صابر و شیخ(sm2)
بستگی به پادگانی که میفتی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نیرو انتظامی افتادم کرمان وضعیتش نسبت به بقیه چجوریه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم جاهای مختلف فرق داره.. من خودم نیرو انتظامی مشگین شهر اردبیل بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nice boy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جوره خوب بودن ولی هر روز صبح بعد اذان مارو میبردن برای اموزش رژه و صف جم
البته اون مشکلی نداشت اما چون من زمستون رفتم و اونجام همش برف بود، خیلی اذیت شدم.. سینوزیتم هدیه اموزشی(sm120)
اما از نظر برخورد و بقیه چیزا خیلی خوب .. اذیتمون نمیکردن اصلا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهشن تو هم از اين به بعد كمك كن بهم(sm2)
روزبه نعمت الهي يكم صداش شبيه هرمسه من آهنگاي هرمسم دوست دارم شديد خصوصا فرصت عاليه
سعی میکنم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشنیدم تا الان حتی اسمشو(sm120)
نقل قول:
پس با فرصتش شروع كن (sm59)
پشیمونم میکنی میدونم(sm2)نقل قول:
نقل قول:
اگه بهم ايمان آوردي چي؟(sm59)