دموی اعتراف قبلا گذاشته شده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دموی اعتراف قبلا گذاشته شده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگو دوس دارم از شادی نه اینایی که شما به به و چه چه میکنین ..
نمیخواد سنگر بگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگذره بالاخره
بهتره(sm127)
اره منم اینو خیلی دوست دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به دل میشینه
(sm74)
تمام تقصیر این فرشبافه که پخش نشده
هک شدی؟! (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا راهی هست غیر از ساختن اکانت جدید بشه از بلاکِ شادمهر درومد؟؟(sm120)
هک چینقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفت حقیقته ولی خب شاگردان گلیم باف اینجا زیاد شدن
بهشون برمیخوره مراعات کن
بالاخره اینارو هم یه روز میندازه دور
(sm10)
باید بگذرم از حسی که دارم
با حسِ تازه ت تنهات بذارم
دلتنگیامو یادم نیارم
تنهات بذارم
شادمهر (sm127)
اینو دوست دارم نمیدونم چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط miladina [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]