داییم اسم بچه رو میخواد بذاره نیکادل.
بخاریه؟ شوفاژه؟ تولیدی پی وی سیه؟ با خودت لجی؟ با جامعه لج کردی؟ با بچت لجی؟ تیریپ براندازیه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
داییم اسم بچه رو میخواد بذاره نیکادل.
بخاریه؟ شوفاژه؟ تولیدی پی وی سیه؟ با خودت لجی؟ با جامعه لج کردی؟ با بچت لجی؟ تیریپ براندازیه؟
یه بسته آرد خریدم واسه تعمیرات ، توش چند تا گز هم اشانتیون بود
اعتراف میکنم دیروز دوساعت برقمون قطع شد
گوشیمم شارژ نداشت
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تو این دوساعت چیزای زیادی فهمیدم
فهمیدم یه هفتس داریم خونه رو نقاشی میکنیم
بابام چهار ماهه بازنشسته شده
مامانم خال هاشو 9ماه پیش برداشته
خواهر کوچیکم نامزد کرده
و جالتر اینکه یه داداش دوساله دارم که اسمشو امین گذاشتن
برج آزادی یه جوری ژست گرفته انگار میخاد به سبک کریس رونالدو ضربه آزاد بزنه
منم یبار اینکارو کردم یادم نمیاد بعدش چیکار کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیکار داری حسود (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها تنها میری سفر ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخوام اتفاقی که برای رفیقم افتاد سر تو بیاد
گویا نامزد رفیقم به خاطر کم توجهی دوست گرام ما تا حالا چند بار در خواست طلاق فرمودند (sm50)
ها؟!نوید؟!نومزد؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دونه فقط تا الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط پَسیا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]