دقیقا کجاتو بگیریم ؟ (sm54)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا کجاتو بگیریم ؟ (sm54)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عموِ حسن
Nothing Else Matters (sm50)
(sm192)
شب شطرنج بزنیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها هستم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
تی وی میخواد سریال کره ای بذاره گفتم سلیقت خزه دوس داری حتمننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
اقا از بين rectify و banshee و دكتر هاوس كدوم؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm12)
بَ رَ ب َ ب َ (sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین ژانر تو سینما مث سبک موسیقیه اینجوری نمیشه با هم مقایسه کرد من جداگونه میگم اولا هاوس رو ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Nima* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال جبران یه سریال دارم هستش به جرات میتونم بگم دز درام بودنش از بریکینگ بد هم بالاتره اما بانشی یه سریال برای دیوونه های سینماس کاملا خالی بندی و هیجان انگیز با شخصیت پردازی فوق العاده به معنای واقعی کلمه سرگرمت میکنه خاک بر سریم هس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
الی به نظرت بعدا قطعات سیستم ارزون میشه الان که توافق شده (sm81)
نه تنها ارزون میشه با گارانتیم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی چی شده پکر شدی یه دفه (sm162)
تشكر (sm10)نقل قول:
من خودم دنبال يه چيزي مث بريكينگ بد بودم با اين حساب "جبران " رو ميگيرم ، داستان واسم خ مهمه
ولى اين طور كه ميگي ديوونه سينما هم نيست انچنان معمولن هر كس خيلي سينمايي هم نيست بخواد ببينه دنبال همچين چيزي ميگرده (sm120)
الانم مگه بیشتر قطعات گارانتی معتبر سازگار و ویستا پخش ندارن ؟ (sm120)نقل قول:
یه مادربرد سراغ دارم 700 تومن سی پی یو سراغ دارم 1 میلیون اما جیبم خالیه (sm172) اگه ارزون بشه به نظرت چقدر اختلاف پیدا کنه (sm81)
(sm50)
دلم گرفته هوا هم بوی غم گرفته (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا این گارانتی به درد عمشون میخوره دوما خیلی از برندها و قطعات اصلا تو ایران گارانتی ندارن مهم ترینش اینتل و اپلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم مهم ترین مشکل گارانتی الان تو کشور ما موبایله
گارانتی اصل یعنی اون برند بیاد اینجا شعبه بزنه ساپورت کنه تو الان مانیتورت خراب بشه کسی نیس درس کنه بخصوص پنل
دوستش میدارم
چرا که میشناسمش ،
به دوستی و یگانگی ..
شهر
همه بیگانگی و عداوت است ..
هنگامی که دستان مهربانش را به دست میگیرم
تنهایی غمانگیزش را درمییابم ..
اندوهش
غروبی دلگیر است
در غُربت و تنهایی ..
همچنان که شادیاش
طلوعِ همه آفتابهاست
و صبحانه و نانِ گرم ،
و پنجرهای که صبحگاهان
به هوای پاک گشوده میشود،
و طراوتِ شمعدانیها در پاشویهی حوض ..
چشمهای
پروانهای و گُلی کوچک
از شادی سرشارش میکند،
و یأسی معصومانه از اندوهی گرانبارش :
اینکه بامدادِ او دیریست
تا شعری نسروده است ..
چندان که بگویم
« امشب شعری خواهم نوشت »
با لبانی متبسم به خوابی آرام فرو میرود
چنان چون سنگی که به دریاچهای
و بودا که به نیروانا ..
و در این هنگام دخترکی خُردسال را ماند
که عروسکِ محبوبش را تنگ در آغوش گرفته باشد ..
بر چهرهی زندگانیِ من
که بر آن هر شیار
از اندوهی جانکاه حکایتی میکند
آیدا
لبخندِ آمرزشیست ..
نخست
دیرزمانی در او نگریستم
چندان که چون نظر از وی بازگرفتم
در پیرامونِ من
همه چیزی
به هیأتِ او درآمده بود.
آنگاه دانستم که مرا دیگر
از او
گزیر نیست ..
{ احمد شاملو }
نمی خواستم نام چنگیز را بدانم
نمی خواستم نام نادر را بدانم
نام شاهان را
محمد خواجه و تیمور لنگ
نام خفت دهنده گان را نمی خواستم و
خفت چشنده گان را
می خواستم نام تو را بدانم
و تنها نامی را که می خواستم
ندانستم ..
شاملو
شیما(sm19)
بتییییییییییییی (sm19) خوبی ؟ (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا یه کولر مشتی برای سوکت +am3 میخام لطفا راهنمایی کنید
آره خب گوشی که اصلا گارانتی نداره اکثرا ...........نقل قول:
ولی بخوای مانیتور بخری مثلا سامسونگ و الجی هم بدون گارانتی هست که به درد نمیخوره کیفیت چون اصلی نیست
ولی باز از همون مدل بخوای اصل سام سرویس بگیری یا مادیران (sm120) زمین تا آسمان فرق میکنه ولی بعضیا به خاطر پول کمتر میرن بدون گارانتی رو میخرن
الان مثلا مانتیور ایسوس گرفتم 3 سال گارنتی ویستا پخش رایانه داره اگه مشکلی پیش بیاد میفرستم واسه گارانتی
مادربرد ایسوس و گیگا اکثرا خود شرکت سازنده 3 سال گارانتی میزنه (sm120) گیگا آواژنگ که از معروفم هست .... ایسوسم همون ویستا پخش
کلا هر محصولی خود شرکت سازنده گارانتی بزنه مثلا چه یکسال باشه چه 3 سال (sm118) شعبه نماینگی تو تهران میزنه که هر کسی مشکل پیش اومد براش بفرستن واسه همون نمایندگی
اگه دقت کنی پشت جلد محصولات خود شرکت سازنده زده 3 سال گارانتی یا یک سال
فقط رم و سی پی یو گارانتی ندارن (sm3)
الان سیستم جدید کمتر خرابی دارن به خصوص سی پی یو اینتل
ولی خب اتفاف یه بار میفته طرف میاد 1 میلیون میده به سی پی یو یهو دیدی سوخت دستش به کجا بنده ؟ (sm25)
ديگر به يك دنيا نخواهم داد جايت را
من دوست دارم زندگي با دستهايت را
از بيقراريهاي قلب من خبر دارد
بادي كه ميدزدد براي من صدايت را
روي زمين بودي و من در ماه دنبالت
بايد ببخشي شاعر سر به هوايت را
تسخير تو سخت است آنقدري كه انگاري
در مشت خود جا داده باشم بينهايت را
زود است حالا روي پاهاي خودم باشم
از دستهاي من نگيري دستهايت را
هركس تورا گم كرد دنبال تو در من گشت
انگار ميبينند در من رد پايت را
بگذار تا دنيا بفهمد مال من هستي
گنجشکها خانه به خانه ماجرايت را
وقتي پُر است از خاطراتت شعرهاي من
بايد بنوشي با خيال تخت چايت را !
{ رویاباقری }
(sm27)
اقا یه کولر مشتی برای سوکت +am3 میخام لطفا راهنمایی کنید (sm98)
زنده ام تو چطوری؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
نخند:|نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوگانه سوز(sm2)
(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب میذاشتی تو تاپیک بقیه هم بخوان برن بگیرن دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مثلا تاپیک چاووشیه ولی توش راجع به همه چی صحبت میشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]