یه کلام : تو به هر راهی بری، من ادامه میدمت
شادمهر (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه کلام : تو به هر راهی بری، من ادامه میدمت
شادمهر (sm127)
(sm98)
(sm169)
بابا ول کنید این حرفای الکی را...' بچسبید ب خود شادمهر و از صداش لذت ببرید
نمیشه! برای من یکی موزیکش از صداش خیلی بیشتر مهمه، من حتی "میخواستمت" رو که از نظر متن واقعا چرته رو گوش میدم، چون تنظیمش عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی کلاما که جای خود داره، رو دست سل وحشی میاد مگه؟!
وقتی با موزیکش عاشقش شدیم، میشه بیخیال باشیم و بچسبیم فقط به صداش
که اونم به نظرم هر چقد استادانه هم میخونه ولی صداش صدای خیلی تاپی نیست!
خب باشه صبر کن تا چندتا تو آلبوم از کارای خودش بشنویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سل وحشی آدمو دیوانه میکنه!! بی نظیره!(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من امروز آلبوم مهستی رو داشتم گوش میکردم، واقعا آدم میمونه چطور یه نفر میتونه انقدر رو سبکای مختلف مانور بده(sm77) پاپ، سنتی-پاپ، راک....
سرنوشت (sm50)
(sm111)
این البوم حتی یک ترک هم نداره که بخوای ردش کنی بری بعدی دونه دونه با احساس و زیبانقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو آهنگ زندگی ترکیب ویالون و کیبورد چه فضای فو ق العاده ای درست کرده
قبلش این ترکیبو تو اهنگ پدرا پدربزرگا محمد اصفهانی به کار برده بود گرچه تنظیم به اسم صفاریانه ولی محمد اصفهانی گفت ما میخواستیم گیتار بزاریم شادمهر گفت این اهنگ ویالون بزارین بهتره