امیر هستی؟! (sm168)
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر هستی؟! (sm168)
نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوری گل من؟! (sm134)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم که اسیر خلسه ای عسلم(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم
امتحانا چطور پیش میره؟اصل احوالت چجوره؟
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت ترکیدم از خنده (sm30)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عب نداره پیشششش میاد دیگه (sm2)
ممنون واسه تگ و آهنگ (sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی نــــــــــــــــــــــــ ـفـــــــــــــــس کــــــــــــــــــــــــ ــــش (sm2)
فعلا که اسیر تریاقم (sm50)(sm120) ولی این تیکه از خلسه شده تیکه کلامم چن روزه هر کی رو میبینم میگم گل من (sm2)نقل قول:
شکر (sm19)
اصل احوالم که کماکان ریده (sm120) امتحانا هم که تا حالا دو تا رو دادم که اولی رو هیچی نخوندم و ریدم دومی هم که شاه مقصود گوش کردم و هیچی نخوندم ولی چون جز دروس تخصصی بود بدک ندادم، انشالله تقریبا 15.16 میشم (sm120)
(sm2)(sm2)
هیچی اگه زحمت نیست دیازپام 10 نامجو رو میدی بهم؟! (sm120) عیب نره اگه امشب نشد فردا بده (sm10)(sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]