کار قشنگه باید معرفی می کردم قبلا
یه آهنگ دیگه هم هست هفته دیگه میذارم .. هوی متال بود ..اسمش قرمزِ
نمایش نسخه قابل چاپ
کار قشنگه باید معرفی می کردم قبلا
یه آهنگ دیگه هم هست هفته دیگه میذارم .. هوی متال بود ..اسمش قرمزِ
(sm70)میخواد دل اون قشرم بدس بیاره نمیبینی چاوشیست کیونش باز شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط m~chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید جذاب باشه دیگه..وقتی 2تا کارو طرف بگیره حال نکنه دیگه دانلود نمیکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آهنگ فقط جذاب نیست که ، کلی نکته ی مثبت داره
ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من باس یه اعتراف بکنم تا مدت ها من hevi metal رو hoy metal می خوندم (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)هووووووووووی متال
Bluray omad
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm25)
(sm132)من حس میکنم ملودیارو همرو اینجوری نوستالژی دار ساخته ولی تنظیم و میکس ومسترش مدرنه(sm54)نقل قول: