(sm98)شانس تخمی مارو نیگا اول 64 بیتی رو اپ کرده
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)شانس تخمی مارو نیگا اول 64 بیتی رو اپ کرده
64 که بهتره!
(sm50)یعنی چی بهتره هر کی سیستمش بخوره نصب میکنه
- (sm77)
- (sm155)
خانه ی دوست کجاست
در فلق بود که پرسید سوار
آسمان مکثی کرد
رهگذر شاخه ی نوری که به لب داشت به تاریکی شب ها بخشید و با انگشت
نشان داد سپیداری و گفت :
نرسیده به درخت
کوچه باغی ست که از خواب خدا سبز تر است
و در آن عشق به اندازه ی پرهای صداقت آبی ست .
میروی تا ته آن کوچه .......
(sm178)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه حالی داد دانشگاه به ما،تا چهارشنبه تعطیل کردند.
فروش اینترنت مخابرات متوقف شد/ مردم ۱۸۰۰ میلیارد بدهکارند
http://www.mehrnews.com/news/2859269/
واکنش درویش به تعویق اکران «رستاخیز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید سینا حجازی (sm2)
فاریوس 7 وب دی ال اومد ..
(sm120)پیشونی حسن اقا رو میبوسه
خیلی وقته اومده شاسکولنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی .. (sm59)
خسته نباشی..نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
5-6 روزی هست اومده
دیوس یه هفته پیش میشه خیلی ئقت ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نسخه شو بگیر ..
Fast and Furious 7 (2015 HEVC 6CH) (720p WEB-DL X265)
عجبا...اینا چه گیرن...هی اخبار میگه "اوباما در تلاش است توافق صورت گرفته را به نفع آمریکا بداند."خب مگه نیست؟!یه امتیازایی دادیم یه امتیازایی گرفتیم دیگه.اینا فکر میکنن 3-0 حریفو اونم تو خونش زدیم!(sm120)
دان نمیکنم فیلم تینیجه
در ضمن تی وی هم میذاره
(sm118)فردا صب وین 10 دان میشه
این نسخه هنوز کامل نیست
اینا توی تورنت اومده
خود ماکروسافت منتشر نکرده هنوز
من خودم عضو اینسایدرم
چیزی نمیدونی نظر نده
(sm2)
وقتی بیلد جدید اومد میفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
32 بیت کی میاد (sm192)
اومده لینکش کار نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اگه اصلی بود سافت 98 میاورد بابا عجله چیه صبر کنید نسخه اصلی بیاد دیگه (sm54)نقل قول:
اینو نصب کنی مجبور میشی دوباره نصب کنی (sm70)
عجب چون این سایت نزده پس اصلی نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم من نگفتم اصلیه چون رسمن اعلام نشده ولی همینه ! بزرگترین سایتا دانلود غیر مجاز این بیلد رو گفتن rtmهستش مایکروسافت سکوت عجیبی اختیار کرده بی دلیل
خب الان نسخه 64 باید نصب کنی فعالسازم که مالیده (sm98)
مث اینکه کرک میشه نشه ام زودی کرکش میاد مشکلی نیس
نسخه 7 که اومد من 3 ماه بعد دانلود کردم گفتم(sm2) بزار یه خورده آپدیت بشه تازه اون وقتم نامحدود داشتم میتونستم زودتر دانلود کنم ولی نکردم
اهنگ سینا خوب بود (sm118)
هادی یادم هست ببخشید دیر شد این مدت ... (sm10) تا فردا اوکی میکنم (sm120)
سلام مشکلی نیست دمت گرم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم تنگ شده بود (sm51) حالا میشه یه عکس بدی ببینم چطوره (sm128) (sm59)
هنوز شروع نکردم که (sm120)نقل قول:
آرم گیر آوردی اگه آره بفرست برام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]