نه امشب سرچ میکنم خوب بودن کات میکنم میفرستم برات(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه امشب سرچ میکنم خوب بودن کات میکنم میفرستم برات(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تکون بده (sm120)
هنوز سرچ هم نکردی ؟ (sm89) (sm2) تو این چند روز چه کار کردی پس (sm89) (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تکون میدادم (sm59)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) (sm2)
اقا این اهنگ با من سوت بزن ارش
یه یارو عربی هم این اهنگ رو خونده
کسی میدونه اسم اهنگ یارو چیه ؟
(sm2)
(sm50)
(sm50)
ممر من بلد نیستم با این کار کنم
الی اون گوشی مایکروسافت که گذاشته بودی لینکی ازش داری؟
نمیدونم چیه فقط عکسشو تو مطلبی گذاشته بودن
(sm50)
الی دارم یه البوم میسازم فقط نوازنده درامز کم دارم کار خودته تو یه قطعه هم همخونی داری(sm50)
(sm25)یاد سریال گیم اف افتادم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
منیره 16 ساله می گوید:« ما را به سالن مدرسه روستا بردند و کارشان برای جدا کردن دختران زیبا آغاز شد. عناصر(گروه تکفیری صهیونیستی) داعش معمولا 50 تا 70 ساله بودند اما من که 16 سال داشتم از طرف یکی از این سرکردگان انتخاب شدم، معمولا سرکردگان (گروه تکفیری صهیونیستی ) داعش دختران کم سن و سال را برای خودشان بر می گزینند.»
خدا لعنتش کنه حروم زاده (sm89) توروخدا تورو قرآن خبر ازین بی شرف نزار (sm176) من میام اینجا میبینم اعصابم بهم میریزه دست خودم نیست (sm178) (sm1)
الانم رفتم تو این لینک یه خبر دیگه ام زده بود کشته شدن 52 نفر کودک (sm25) (sm178)
واقعا خدا کجاست
دوستان گوشی خوب معرفی کنید میخوام بعد 8سال گوشی بخرم(sm50) قیمت مهم نیست فقط خوب باشه در ضمن محکم هم باشه اخه من استاد زمین زدن گوشیم(sm70)
(sm50)فقط لومیا ولا غیر
کدوم سریش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چن تا سری لومیا برام نام ببر
(sm19) قربون اون هیکلت بشم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم اصلا گوشی باز نیستم تو عمرم یه n70 خریدم اونم 8-9 سال پیشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همین خواستم راهنمایی کنین(sm172)
منم بشم(sm59)نقل قول:
لومیا خودش سری دیگه همین اعداد بالا پایین میشن انواع مدلاشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وین جدید بیاد همزمان چن تا جدید معرفی میکنه
کدوم مدلش بهتره؟ وین جدید کی میاد برم بخرم؟نقل قول:
(sm50)
تو چرا اسم یوزرتو گذاشتی رسول زود عوض کن تا نبردمت پستو(sm70)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لومیا همشون خوبن تو ببین چقد بودجه داری سقفشو در نظر بگیر برو بخر همون حکایت پول و اشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو هفته دیگه میاد البته بعد باس چن ماه صبر کنی تا قیمت بیاد پایین
سینا (sm50)
2 تومن کافیه؟نقل قول:
چند ماه؟ چه خبره میخواستم هفته دیگه بخرم این گوشی خودم دیگه از کار افتاده بیچاره 8سال همش کار و زمین افتادن ها
روزبه نعمت الهی - زخم (sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
(sm70)نه خوشم اومد مجمع وضش خوبهنقل قول:
اره بابا راحت میتونی بهترین گوشی لومیا رو بگیری
والا من از بازار موبایل خبر دقیقی ندارم خودت باس بری بچرخی تو این سایتا خبری موبایل بفهمی اوضاع چیه من یه چیزی خونده بودم تو ذهنم بود بت گفتم
(sm132)
- (sm50)
این همه مدت کار کردیم یکم هم پول خرج کنیم جای دوری نمیره بیشتر از 2 تومن هم شد شدنقل قول:
به غیر لومیا این سامسونگه اچ تی سیه اپله اینها تائید نمیکنی؟من کلا از موبایل اندازه ممه سر در نمیارم(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
این سایت تخصصی مایکروسافته فروشگاهم داره
خب اینا هر کدومشن یه قابلیتی دارن یه کمبودی تو میخوای گوشی هوشمند بگیری اصن برات مهم نیس سیستم عاملش چی باشه ؟ اپل خب بهترینه ولی زیادی گرونه سامسونگ قوطی پلاستیکی ولی خیلی رابط کاربری خیلی راحتی داره htc خیلی خوبه خوش ساخت ولی رابط کاربری زیاد برای ما ایرانیا خوش دست نیس امکاناتشم تو ایران جواب نمیده و ...
چرا واسم مهمه از نظر تو وین خوبه یا اندروید؟ من خودم چون گوشیم قدیمیه تا حالا اشنایی باهشون نداشتم من یه گوشی منیخوام که سیستم عامل در یه جمله عالی و با سرعت باشه از نظر سخت افزاری هم بتونه در حد یه نیمه لب تاب کارکنه واسم و بدنه قدرتمندی هم داشته باشهنقل قول:
آلبوم Riverside داره میاد (sm118)
این چشممو گرفت(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول: