[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیارینش دیگه(sm120) چقدر فس فس میکنن(sm2)
دلم برای شخصیت های فیلم تنگ شده صادق جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه روز پیش داشتم انتقام جویان 3 میدیدم یهو بازیگر کوتوله (ایمپ) رو دیدم(sm59) حالا خوبه اونجا هم تو نقش کوتوله بود از همشون بزرگتر بود(sm2)
دلم واسش تنگ شده بود(sm120)
من دنریس رو تو یه فیلم دیگه دیدم دلم هواشونو کرد (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف حوصله تکراری دیدن ندارم وگرنه یه بار دیگه میدیدم.(sm120)
بالاخره تموم کردی سریالو دیگهنقل قول:
آره خیلی وقته، قبل از اینکه این سریال ببینم قسمت آخر فصل سه فرار از زندان بودم یحتمل ادامه اش رو ببینم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میکشنشنقل قول: