ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز نت من ...(sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز نت من ...(sm25)
گاييدت ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25) پست اشتباهي گذاشتم اون تايپيك
(sm2)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارت کپچر داری؟ اگه داری و نمیشناسه باید درایور ویندوز سون رو پیدا کنی..اگه نبود ویندوز اکس پی میشناسه فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
نه کریو کار میکنه ، نه بروسک ، نه فریگیت (sm3)
نقل قول:
اره نوید جان بیزحمت اپ شد برام پخ کن جفتشونقل قول:
ممنون خیلی اقایی
- (sm132)
قطعه مهدی یراحی تو آلبوم من و ما ..
سبکش ترنسه ..
خدا به همراهت برو ..
دنبال رویات برو ..
با وجود بزرگی مثه صادقی محسن باز در اولویت قرار میگیره !!!! (sm54)
مال من هیچ کدومو وا نمیکنه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسیاتک گرفتم تا درست بشه ، بدتر شد(sm25)
جاست مخابرات من از هر جا که بگی سرویس داشتم !!!! (sm118)
خوبیش اینه اگه قطی هم داشته باشه هیچ موقع سرعتش کم و زیاد نمیشه !!!!
داشتم ولی هر ده دقیقه 100 تا کم میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامتین هووی بسه چه پشتکاری داری تو ..
دو روز دیگه میاد جای مارو میگیره تو کلاس ..
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منطقت تو حلق ممر !!!!
ربطی به منطق ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دزدی میکنن(sm3)
من از خونه ی خانم همسایه برگشتم (sm59)
جایزه بهت چی داد ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی نداد (sm120)نقل قول:
فک میکنه من خود سخت افزارم یه بار گوشیش رو میاره میگه فلش کن یه بار مانیتورش سوخته میگه روشنش کن (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیشگمان اینجا اولین سرویس دهنده ها بود 5 سال پیش آورده بودن هنوزم هه ..
نمایندگیش اینجا مال رفیقمه ولی ازش سرویس نمیگیرم .. البته همون موقع که اومد 128 داشتم سرعت واقعی بود اون زمان 16 بود ..
تو اراک من از هر کجا نت گرفتم سرعت فوق العاده بود بدون قحطینقل قول:
تو محلات که میرم نتش ریدماله فقط رو اعصاب
بستگی به شهر داره
تو هم ریدی من میگم نوار وی اچ اس تو رفتی هر چی تبدیل نوار کاست ه اوردی گذاشتی جلوما (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید اون یارو تو سریال انقلاب ..
زر نزن من اصا نفهمیدم تو چی گفتی بابا ..نقل قول:
الان دوست دخترام منتظرن من برم فیس(sm120)
حالا چه کار کنم
میترسم نگران من بشن(sm2)
اگه خیلی نگران میشن آدرس بده من خبرتو بهشون برسونم ..
می خوندی شب ستاره بارون می شد با خوندنت دل کمی اروم میشد (sm50)
تو دهات شما فیلم عروسی رو تو نوار کاست میریزن ؟(sm120)نقل قول:
نوار کاست 4 تا اهنگ میریزی توش پر میشه (sm120)
چه پسر خوبی(sm70)نقل قول:
تعدادشون زیاده(sm2)نقل قول:
شمالیا کلا عروسیشون تو حیاط خونشونه که انورش مزرعه است (sm120)نقل قول:
عروسیشون اگه صوتی هم باشه تو نوار کاست جا نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز هم وی اچ اس استفاده میکنن؟(sm70)نقل قول:
رحیمی: برانکو و قطبی مدنظر ما نیستند، از دایی حمایت میکنم
هووی میلاد روتو زیاد نکن دیوث ..
فک کردی فیلم ختنه سورونت رو رو دستگاه بلوری ضبط کردن ؟(sm120) خو فیلمای قدیمی همشون وی اچ اس بودن دیگه (sm120)نقل قول:
نقل قول:
اونی که خیلی خیلی خیلی خیلی مهمه رو بده ..
قبلش اومد بپرسه نمدونست vhs چیه دستگاه ویدیویی الان زر میزنه !!!!