من ماشین ندارم (sm81) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ماشین ندارم (sm81) (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi HM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول یه چوپا بگیر(sm120) ، تیپ مشکی رسول سیاه (sm120) روغن زیاد بریز خوب دود کنه (sm2) برو جلو داروخونه (sm120) اگه جواب داد که هیچی (sm120) جواب نداد با چوپا برو تو داروخونه همنطور بزار دود کنه تا 110 بیاد(sm2)(sm2)
بازم میتونی اگه سوار تاکسی بشه جا داشته باشه توام بری سوار بشی (sm51) باهاش پیاده بشی البته اگه بتونی مخ بزنی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنت سرویس (sm2)(sm30) اول نمیدونستم چوپا چیه زدم گوگل وقتی دیدم ولو شدم از خنده (sm30) دهنت سرویس دلم درد گرفت از خنده (sm30)
نقل قول:
این دیگه اسمش عملیت راپله (sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) قرمزش ابهت خاصی داره (sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غصه نخور بسپار به دست فراموشینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زود دیر میشه پس تا میتونی بخند (sm50)
دهنت سرویس انقدر منو نخندون کیک تو گلوم گیر کرد الان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم سریال دکتر هاوس ببینم فعلا بدرود (sm120)
برو که الان صابر و اشتر میان ، عمه ها رو مورد نوازش الفاظشان قرار می دهند (sm120)
تازه صابر کارش سخت تره ، هم میخونه هم لایک میزنه هم میخنده(sm2)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 دقیقه دیگه میخوابیدم قشنگ میشد 12 ساعت (sm25)
پسره اگه یه کپی از قیافش ببره بهزیستی بهش وام خرید ویلچر تعلق میگیره
اونوقت تو پروفایلش زده:چشماتو ببند،منو تصور کن، ماهتو دیدی؟
یعنیکاکتوس اگه اعتمادبهنفس اینو داشت سالی سه بار انار میداد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] صابــــــــــــر یه شیرینی درست و حسابی پیش من داری (sm135)
از خواب بیدار شی با چشم نیمه باز بری سایت چک کنی با همچین صحنه ای روبرو بشی:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm135)
بمیر ای دل که مرگت زندگانی ست ... (sm81)
ای بِتِرِکی هی (sm120) ینی 12 ساعت داشتی عبادت میکردی (sm120)حالا مگه من خوابم میبره (sm81) البته از روزای اول بهتر شده (sm120) هم خواب و هم تشنگی (sm120) سه چهار روز اول واقعاً سخت بود(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیبول باشه مهندس(sm176)
جاش خالیِ (sm127) الان سواحل متل قو داره از زندگی مجردی لذت میبره (sm120)نقل قول:
خوشا به حالش (sm120) جاش واقعاً خالیه (sm120) ملاجم دیگه درد نمیکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من دیروز که گفتم با پدرم میرم بیرون؟ رفتیم 2ظهر برگشتیم له له... خوابیدم پسر عموم زنگ زد گفت بیا کمک نیاز دارم... شبم خونه یه عموی دیگه دعوت بودیم... کلا 3 4 ساعت خوابیدم له له شدم (sm120) امروز یعنی تلافی دیروز بود (sm59)نقل قول:
ممنون از شما هم قبول باشه (sm174)(sm19)
اگه ماه رمضون نبود فکرای دیگه میکردم (sm2)نقل قول:
ینی خوشم میاد مثه خودم تا کمبود خوابت رو جبران نکنی دست بردار نیستی(sm120)
چه فکری لامصب رفتیم تابلوی دفترشُ نصب کردیم دم افطاری ما رو از دیوار فرستاد بالا عوضی... تازه اون عمومم که خونه ـش دعوت بودیم خیلی حساسِ میگه هرکیُ دعوت کردم باید دیگه حداکثر لحظه اذان خونه ـم باشه وگرنه... حالا این پسرعموم ساعت 9 و نیم منو رسوند اونجا فرار کرد... عمو ببیندش دهنش سرویسِ (sm120)نقل قول:
بین خودمون بمونه رکورد خواب من 17 ساعتِ (sm2)
مطمئنی عمه و پسر عمه نبودن به جای عمو و پسر عمو (sm120) این کارا فقط از عمه بر میاد (sm2)نقل قول:
نوید ِ قطبی (sm120)(sm10)
آره مطمئنم همه ـش عمو بود (sm120)نقل قول:
اون رکوردم مربوط میشه به پشت کنکور و یه دعوای خانوادگی که بعدش از خونه زدم بیرون رفتم استخر از عصبانیت 2000 متر شنا کردم که دیگه هیچ وقت نتونستم رکورد بزنم در حالت عادی خودمُ جر میدادم 1500متر بیشتر نمیکشیدم... بعدش رفتم خونه از 7شب خوابیدم تا 12 ظهر فرداش (sm2)
پس نوید فِلپس شده بودی واسه خودت (sm120) منم موقع عصبانیت زورم زیاد میشه (sm2)(sm2) یهو میشدم استکتون چپ و راست سه میزدم(sm2)نقل قول:
(sm137)(sm144)(sm185)(sm32)(sm34)(sm109)(sm174)م� �ارکه مبارک(sm174) (sm144)(sm185)(sm32)(sm34)(sm109)(sm137)نقل قول:
بسه دیگه خیلی جلف بازی کردم(sm2)
منم شیرینی میخوااام(sm39)
(sm27)
(sm27)(sm27)
تا حالا ازین نظر بهش نگاه نکرده بودم (sm27)
ینی خوشم میاد این تاپیک عین محله ی خلافکارا میمونه ، پلیسا جرات ندارن برن توش
هر کی تو سایت دعوا میکنه بن میشه ، یوزر عوض میکنه میاد تو این تاپیک (sm2)
امیرم ماهی یه بار سر میزنه میبینه کاری ازش بر نمیاد ، میاد افسوس میخوره سر تکون میده میره بیرون به بقیه گیر میده و بن میکنه تا دلش از دست ما خنک بشه (sm2)
کی رو بن کرده؟؟؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبــم ♥ تو خــوبی؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول بدو بیا(sm27)
سلام هادی ، خوبی؟نقل قول:
خوش برگشتی (sm127)
فدا بشم (sm127)نقل قول:
ولی رک و راست بخوام بگم ، من شک دارم تو همون هادی باش ممکنه یه نفره دیگه خواسته باشه از این بن کردن هادی سوء استفاده بکنه یه یوزر درست کرده باشه و خودشو جای هادی جا بزنه.
اونه هادی روی باســ.نش یه ماه گرفتگی داشت روی خاج چپش ، اگه راست میگی همون هادی هستی عکس اون ماه گرفتگی رو بفرست برامون تا از این دو به شکی و نگرانی در بیایم (sm2)
جا داره عرض کنم همین اتفاق واسه penhold هم افتاد ولی پن جان رو خاج راستش ماه گرفتگی داشت ، با نشونه هایی که بهم داد منو از نگرانی بیرون آورد ، تو هم سعی کن رفع ابهام بکنی (sm70)
(sm70)نقل قول:
لایک زدن پستها نشاندهنده ی شخصیت شماست ...
penhold یه شخصیت حساب میشه ، اما دارای شخصیت نیست (sm2)
شکر شکر (sm127)نقل قول:
فک نکن الکی میگما باید شیرنی بدیا ولت نمیکنما اگه شیرنی ندی ، از عاقبت مینا و رسول بترس (sm2)
ولی من از اون دست عادمام که سیگار رو با سیگار روشن میکنن ، منم شیرنی رو با یه شیرنی دیگه روشن میکنم ، الان که قبول شدی باید شیرنی بدی که هیچ یه شیرنی دیگه هم افتادم ، شیرنی فارغ التحصیلیت (sm70)(sm127)
....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم بد نیستم ، اوضاع کاری راست و ریست شد؟
یا هنو باید خستت بکنه تا درست بشه؟
دعای روز دهم ماه مبارک رمضان: خدایا، بس نیست؟
یادت نمیاد چی برات فرستادم (sm51)نقل قول: