این آهنگ آخر امیر تاجیک چقدر خوبه
هم شعر هم تنظیم و هم تحریر
ما که باهاش ارتباط خوبی برقرار کردیم
امیدوارم شما هم لذت ببرین
نمایش نسخه قابل چاپ
این آهنگ آخر امیر تاجیک چقدر خوبه
هم شعر هم تنظیم و هم تحریر
ما که باهاش ارتباط خوبی برقرار کردیم
امیدوارم شما هم لذت ببرین
واسم عجیبه احسان میگفت من با آرمین هاشمی حرف زدم گفته ویدئو آمادست ولی الان آرمین میگه هنوز آماده نیست. این وسط کی داره دروغ میگه؟؟(sm120)
کاش قید این آهنگ فقط با تو رو بزنه
چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دمو عجب تنظیمی داره یه تنظیم ناب شادمهری(sm50)
این یکی آهنگ معلومه فوق العاده قویهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب شاید فقط با تو عشقم از اینم قویتر باشهنقل قول:
امکان نداره موزیکی که کار خودش نیست رو شما با این تنظیم مقایسه میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه رو آهنگی ک هنوز نیومده نظر قطعی دادنقل قول:
گوش نداده هم معلومه
نه اصلا معلوم نیست .وقتی معلوم میشه ک ی دوم هم از فقط با تو عشقم پخش بشه بعد میشه نظر دادنقل قول:
دوست عزیز جای بحث نیست اون اهنگ از اسمش همه چیزش مشخصه
یه ترانه مثل گمت کردم بده شادمهر من راضیم
من بحثی ندارم..شما ک استدلالات اینه ک چون اسم آهنگ فقط با تو عشقمه پس آهنگه خوبی نیست من دیگه حرفی ندارمنقل قول:
اگه ب اسم بود ک آهنگ حالم عوض میشه باید یه آهنگ داغون درمیومده البته ب استدلال شما
حالم عوض میشه همچین شاهکارم نبود
دوست عزیز ایشالا آهنگ میاد بعد متوجه میشی چی میگم
نقل قول:
...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوزم میگم ویدئو نیمه آذر آماده شده بوده و به دلایلی پخش نشد
تو این آهنگ جدید تنظیم شبیه تنظیمای آلبوم پاپ کرنه تو اون البوم شعر و کنار بزاریم شادمهر بهترین تنظیما رو زد(sm50)
چ دلایلی احسان جان..واسه چی ویدئو ک آمادست را پخش نمیکنندنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نظر شماست ولی یادت باشه همین آهنگ بهترین آهنگ سال شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست عزیز یه نگاه دور برت رو بنداز ببین سایتا تو همین ماه چند اهنگ دروغ به اسم شادمهر منتشر کردننقل قول:
این فقط برای بازدیده
هر اهنگی شادمهر بده اول میشه حالم عوض میشه هم از دید شما شاهکاره
مخلص کلام دمو رو پلی کن برو تو عمق موزیک
دلایل زیادی میتونه داشته باشهنقل قول:
از ویدئو خوشش نیومد
یا تغییری تو اهنگ داده
آهنگ گمت کردم دو یا سه سال تو ارشیو بود بعد پخش شد
من نگفتم شاهکاره من گفتم اگه ب اسم آهنگ میشد نظر بدی ک ی آهنگ بده یا خوبه حالم عوض میشه ی آهنگ فوق العاده ضعیف میشدنقل قول:
من نگفتم شاهکاره من گفتم اگه ب اسم آهنگ میشد نظر بدی ک ی آهنگ بده یا خوبه حالم عوض میشه ی آهنگ فوق العاده ضعیف میشدنقل قول:
منم نمیگم اون ضعیفه من میگم نشینده میتونم بگم این یکی که دمو اومده بهتره
خلاصه هر دوتا میاد اگه باز کنسل نشن مطمئنن یه سری سلیقه اینو یه سری اونو میپسندن
چهار تا سینگل قبلی مگه برا آلبوم جدید نیس ؟ این 2تا آهنگم حتماً جزو آلبوم جدیده دیگه!! چرا داره اینجوری میکنه ؟
قبلاً بچه ها گفتن آلبوم 12 تراک هستش، 4تاش رو سینگل داده 2تا دیگه هم تو راهه (sm169) اینجوری که دیگه آلبوم جذابیتی نداره 4 سال انتظار بکشی برا آلبومی که فقط 6 تراکش جدید باشه (sm25)
معمولاً از آلبوم 2 تا 3 تراک نهایت میدن بیرون نه 6 تا !!
ن فکر نکنم همشو بیاره تو آلبوم احتمالا همون 3تا از این سینگلا جزو آلبوم باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
شادمهر سخت داره رو البوم کار میکنه
خودش کار میکنه آیا یا آهنگا رو این اون میسازن خودش سخت نگاه میکنه فقط؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه از وارث معلوم شد خودشم کار میکنه خیلی دلم یه همچین تنظیم چند لایه ای از شادمهر میخواستنقل قول:
پس تا کی انتظار باید کشید؟
یه تاریخی ؟
چیزی؟
مطمئن باشید فقط باتوعشقم 7بهمن میاد..وارث هم اسفند پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان حرف قطعی از زبان ارمین هاشمی مدیر اونگ:دیگه بقیه حرفا الکیه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی اینکه مال 5روز پیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mostafa13744 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در جواب رد کردن بالایی خودم میخواستم بگم هفتم نمیاد
منم نگفتم مال الانه.گفتم حالاحالاها نمیاد.نقل قول:
اون مال دو روز پیشه نه 5 روز
(sm101) حس خوبیه