[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق را ای کاش زبان سخن بووود (sm101)
قیمت گوشیا رفت بالا (sm74)
الی این 2/800/000 بود (sm74)
تو و امیر گفتین صبر کن ... هرگز شمارا نخواهم بخشید (sm81)
باز اتوبوس واژگون شده که... (sm172)
اولا من نگفتم صبر کن برو وردار بیار من گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما اون لینک انبار ایرانه گرونتره اصلش اینه
سوما گفتم این رام چینه خیلی روش مانور نده ولی مد نظر باشه
(sm2)ریدم تو کاورش اخه این چه کاوریه بخاطر همین کاورش اصن خلاصه داستانو نخوندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل تو رو داره میخوام منم (sm50)
ارمین بیا همینو سفارش بده
012 - Post Malone - I Fall Apart
پشمام ریخت از دست این بشر
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اول به خاطر همین دل تورو رفتم سراغش بعد دیدم بانوی فیلم بزرگراه گمشده هم توشه (البته له شده اینجا(sm120))....چفت و بست داره خوبه (sm50)
ریدم تا یه پست بفرستم (sm2)
من منظورم فقط امیر بود اسم تو اشتباه تایپی بود (sm59) با الی تا 1400 (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نامردا بازم گرون کردن (sm9)
امیر (sm127)
یکی از اونایی که گیرم روش همینهنقل قول:
با این چون دوربیناش خیلی خوبه (sm74) : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با این که تقریبا همه چیش خوبه : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد به عنوان رقیب واسه نوکیا این بهتر نیست ؟ : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتاری شدیم ... هر کردوم یه چیش بهتره یه چی دیگش میلنگه (sm120)(sm178)
این بود زندگی به مناسبت وفات پلی
(sm50)
یه شب که سردم بود ،
به مادرم گفتم ،
هوا که سرد میشه ،
یادِ تو می افتم ... (sm27)
شیا رو اینجا چک نکرده بودم اره همین شیا رو سفارش بده سایتای دیگه گرونتر بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم بطور کلی توصیه میکنم سمت هواوی و انر نری اینا بیشتر قیافه دارن بازم میگم این نظر کلی
شیا هم کیفیت داره هم خیالت راحته بلایی سرش نمیاد
در ضمن نمیدنم پست گوشی رو دنبال میکنی یا نه
اخرین خبر این که دیگه نیاز نیس بری سایت همتا مراحل ثبت رجیستری انجام بدی همون گمرک میفرسته همتا اطلاعاتو ، برات کد رجیستری میاد
موقه گرفتن گوشی از گمرک تو اداره پست همه چیو ازت میپرسن تو سیستم میزنن خودشون
سلامنقل قول:
در مورد لپ تاپ هم آیا اطلاعات داری ؟
چه برندی بهتره ؟
مشخصا در مورد لپ تاپ باید دنبال مدلای اون باشی نمیشه گفت فلان برند خوب نیس اما اینم بخوام کلی بگم سعی کن لنوو نگیری دل اچ پی ایسوس امثالهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که اینطورنقل قول:
ممنونم
راستش خودم اچ پی میخوام
چند نمونشم تو سایت دی جی دیدم
اونجا فقط ببین ! حتمن سایتای دیگه رو چک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتونم در مورد لپ تاپ بت بگم فلان مدل چون هم تنوع گوشی رو نداره هم اصولا اینقد ادم نمیره در مورد لپ تاپ بخونه چون دیر دیر عوض میکنه بر خلاف گوشی
فقط چن تا توصیه کلی سعی کن حتمن صفحه ips داشته باشه نه tn ترجیحا صفش مات باشه بخصوص اگر احتمال استفاده در بیرون از خونه زیاده و دوم اینکه حتمن ddr4 باشه همین دو تا ویژگی رو داشته باشه خودبخود باقی چیزاش هم خوبه
و یه نکته لپ تاپ خدا هم که بگیری همون اول به نظرم ssd بنداز روش خیلی توفیقه اگر تجربه استفاده از ssd رو هم داری که دیگه نیازی به توضیح نیس
نکات خیلی خوبی رو گفتینقل قول:
بازم ممنونم
حتما چند تا سایت مختلف رو چک میکنم
(sm72)
بچه ها ممنو.عه قسمت 9 و 10 لینک میدید؟
(sm120)اهنگ موزنو وسط سریال پخش کردن
دلار کشید بالا
کةیر تو دلار ..
جنتی به فینال راه یافت(sm118)
تریاق .. (sm81)
موزن فک کنم اینجا داره یه سوراخیو دید مینه شموش .. :l
ارمین کجایی تخفیف کریسمس زود باش پسر
نقل قول:
نقل قول:
(sm10)نقل قول:
این چه برندیه الی ؟نقل قول:
دیدی شیا رو برداشتن نامردا (sm74)
این داره ولی گرونتر
من صدبار رفرش کردم فک کردم قیمتو اشتباه زدن
بزن تو گوشش من شرفمو میذارم ضمانت
دس دس نکن اینا تعدادن
الی قیافشو خوشم نمیاد (sm25) خصوصا پشتش ...
پسر چی داری میگی این گوشی شش میلیون پولشه اخرت کیفیت
اینقد منو حرص نده
قیمتشو اصلاح کرد
ریدیم (sm2)