راستی یادم رفت از تو بپرسم (sm2) روزه میگیری ؟ قبول باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی یادم رفت از تو بپرسم (sm2) روزه میگیری ؟ قبول باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S A D E G H [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من روزه کله اردکی میگیرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)فقط بیدار شدی سحری بخوری نره قول (sm2)(sm30)نقل قول:
نه بیدار بودم خودم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته دیگه میری پادگان روزه خواری کنی میزارن ....(sm2)(sm51)
بخوای نخوای باید روزه بگیری (sm2)
قلط کردن مفت خور ها(sm2)نقل قول:
خب دیگه دوستان عزیز (sm51)نقل قول:
ممه تیر و صادق و پیمان همگی شب خوش ! یعنی صبح بخیر ! (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سرتون انقد میگم فوک فوک شی شی بود په ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوندم 1 رکعت برات ..
شب و صبحت بخیر خوشملم(sm2)نقل قول: