اونوقت تو وقت بیداریته؟(sm120)جغد یا خفاش انتخاب کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونوقت تو وقت بیداریته؟(sm120)جغد یا خفاش انتخاب کن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهوم (sm25)نقل قول:
دانلود نکردم(sm120) باشه(sm40)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دانلود کردم اما نگوشیدم هنوز ... راستش این 1.2 ماه نتونستم همراه با گرفتن اهنگارو بگوشم.. کلی تو صف مونده(sm120)اخرین البومایی که از زیپ خارج کردم خواجه امیری... فریدون و اصفهانی بود.... هنوز رضا یزدانی... کامران رسول زاده و امیرعلی(sm120) رو وقت نکردم از زیپ خارج کنم و بگوشم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظاریم نمیره دختر خانما نظر مثبتی داشته باشن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شرایطش فرق میکنه ها! میدونم که میگم (sm120)
منم کلا آدم بلند پروازی ام(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه:))
والا اینجوری که ما به مانیتور چشم دوختیم .. بیشتر شبیه بز میمونه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی امسال خیلی باحال شده.. رئال ... بارسا... چلسی .. بایرن.. اتلتیکو (sm51)نقل قول:
خوش به حالت ! میدونی چرا ؟؟؟نقل قول:
ای بابا من حسود نیستم(sm120)نقل قول: