هی میخوان منو از خودم دور کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوم شخص مفرد
نمایش نسخه قابل چاپ
هی میخوان منو از خودم دور کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوم شخص مفرد
تازه پول شیر موز و باشگاه هم هست واسه هیکل رو فرم بمونه (sm2)
منو رها کن از من بیگانه از خویشم کن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست داری ی دست هم بیاد بهت بده یا برات بزنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان یه چیزی برات پخ میکنم بری یه سر بزنی بهش دیگه عمرا سراغ MadMax و Hunger Game نرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقان جان فدای دوست کردنند (sm59)نقل قول:
کلیپ جدید کریستی مک(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خ.ایه خود را هم فدا نکردند(sm2)نقل قول:
فکر بدی نیست(sm2)نقل قول:
میلاد بیا ببین چی میگه این(sm2)نقل قول: