حدس میزدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حدس میزدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشبیه بجا و مناسبی بود،موافقم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
چرا؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواجه و اصفهانی و ......که چیزی از دست ندادی! (sm120)امیر علی کیه دیگه؟؟ (sm2)
ولی کامران رُ باید شنید (sm120)
چون اگه فوقش هم کاری پیدا نکنی عیبی نداره ! ولی یکی مثل من نهایتش تا 2 یا 3 سال دیگه باید تاکید می کنم بـــــاید برم سرکار (sm74)نقل قول:
البته ما امسال ادعایی نداریم ولی فکر میکنم همچین بدون شانسم نیستیم (sm132)نقل قول:
رئال رُ من بعید میدونم نه به حاطر وضع الانش کلن حس میزنم این سنت 2 سال پشت هم حفظ میشه (sm120)
آها آره راس میگی واسه اکثر پسرا همین طوره،نگران نباش حل میشه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خانما که ذاتا حسود هستن (sm120)نقل قول:
ولی خب حسودی یه چیز درک کردن یه چیز دیگه (sm120)