(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهرداد آسمانی نداره DVD اصلا نداره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا نگو نداره
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته امکان داره آقای یاران خان تو شرکت زده باشه (sm2) کجاست بیار برام اگه راست میگی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس دی وی دی شو بنداز برام اگه فک میکنی هست (sm98)
مگه قراره همه چی رو دیده باشی یا اینکه داشته باشی
دیوث خان میگم نداره dvd نداره انقد مطمئنم که اینو دارم میگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خر شدی(sm2)نقل قول:
- (sm70) حرص نخور شیرت خشک میشه
(sm70)
(sm2)نقل قول:
آخه داری چرت میگی (sm89) میگم نیست دیگه من میدونم چی هست چی نیست (sm39)
من من نکن ان(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
هی نمیخام ارشیورو رو کنم ولی ولش کن رو نمیکنم(sm50)
توام کم داری به خدا (sm2) اگه راست میگی بیا بزار تا من نخرم (sm98)
آرشیو موزیک ویدیو تکی با کیفیت ماهواره و پایین داشته باشی 1000 تاهم باشه منم دارم (sm70)
انقدر آرشیو آرشیو نکن برام (sm89)
ار فروشگاه جدید ما دیدن کنید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شیر مرغ تا جون ادمیزاد
(sm2)
از بچگي بهم گفتن بزرگ ميشي يادت ميره
من كوچيك شدم و يادم موند
و اين يادم داد
كه واقعيت هميشه خلاف ِ گفته هاشون خواهد بود
(sm50)
من كوچيك شدم و يادم موند
و اين يادم داد
(sm50)
من كوچيك شدم و يادم موند
و اين يادم داد
(sm50)
دیگه هر سال اینجوری بوده اینا باید ماه رو ببینن دیوثا (sm98) (sm2)
(sm50)
یاران گوگوش دی وی دی داره؟ (sm120)نقل قول:
عمل داشت معده و کلیش فک کنم به فنا رفته بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
==========
بهزاد اهنگ خونده بزن رو باران
فردامون خوبه
مصغره میکنی؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان داره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه تلف شد داش، دست بجنبون (sm59)نقل قول:
خدای ده بار امدم نظام اباد برای کار هی یادم میرفت شماره خط رو پ.خ کن فردا حتما تماس میگیرم(sm25)
بهزاد پکسنقل قول:
بله 2 تا DVD موزیک ویدیو داره چند تا دیگه کتسرت دوست داشتی میتونی کمک کنی تا سفارش بدم بیاد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm70)
امیر میگم این عنوان کاربر نیمه حرفه ای هادی رو بردار بذار داروغه ی باران، هرکی رو میبینه میخواد با طرف دی وی دی بگیره (sm120)
طرفدار داره فول البومشو بزن با احمد سلو هم خوندهنقل قول:
شمارتو پ.خ کن
فک نمیکنم چیز بدی گفته باشم (sm98) کسی کمک نمیکنه .... توام اومدی گفتی DVD منم فک کردم بخوای کمک کنی ببخشید اشتباه فک کردمنقل قول:
خالیش کن پرهنقل قول:
(sm50)
ایناچیه پسر، دور همی شوخی می کنیم بخندیم (sm19)نقل قول: