امیر تاپیک ویندوز اسپمارو دلیت کن بذار یکدست بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر تاپیک ویندوز اسپمارو دلیت کن بذار یکدست بشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیخواد یکدست بشه چیه که یکدست بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط TO FAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
تو باز وسط حرفای من نطق کردی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهار تا کورسی شعر وسط تاپیک زدید ریدید تو تاپیک
من اینکارا ترک کردم ارث رسیده به شما؟(sm59)
خالی کردم
میثم ابراهیمی - احساس (sm50)
خونوک خونده اون حس تو قشنگ تر بود
لعنت به این خواننده ها و آهنگسازها و ترانه سراهای مسخره با اون افکار بچگونشون
شهرام ناظری پلی شد (sm127)
تولد محسن نزدیکه(sm50)
تولد سلطان (sm50)
من ریدم تو این سیمای میلی.
قبلا که همش تبلیغه بانک مانک بود
الانم این ستاره مادرخراب مربعا هم بهشون اضافه شده
مخصوصا این آپ تخم سگ(sm2)
باشه ولی اگه میخوای یه 30 تومن بم بده (sm2) وگرنه دیگه نمیشناسمت اگه میخوای از دلم دربیاری 30 تومن باید کمکم کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها یه سوال شرعی نماز صبح چند رکعت ؟
مث موهای گندمیت منو بده به دست باد... (sm50)
3.74نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الله اکبرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شک نکن(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) لا اله حی اللهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ جون شنبه عیده (sm19)
یعنی نمیدونی چند رکعته؟(sm25)نقل قول:
شنبه نیست چون با من هماهنگ نکرده بودن عید امسالو حذف کردم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وضو هم بلد نیستم بگیرم چه برسه به ایننقل قول:
ساعت مریضه
یا
این شب نمی گذره
خوابت نمی بره
خوابم نمی بره
خوابت نمی بره
خوابم نمی بره...
(sm50)
(sm120)نقل قول:
راست میگه (sm2)حاجی ریش طلا رو نگرفتن که ؟ (sm81)(sm2)نقل قول:
به خاطر شنبه بودنش آخ جون ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمامی عیدها برای من خر است (sm50)
اره دیگه . اگه جمعه بود ک خیلی ضد حال میخوردم (sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29)(sm120)نقل قول:
میخواستیم که خوشبخت بشیم ... یادته (sm50)
(sm50)
یادت باشه منتظر اون که میگه دردتو میدونه نشی
حرفاشو باور نکنی هر کی میاد نمک به زخمت میپاشه
ساده دلداده ی من گول نخوری دوباره دیوونه نشی
دیدی چقدر نامرده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه ضدحالی بود وقتی همه ی روزای هفته مثل هم میرن و میاننقل قول:
صبح2نقل قول:
ظهر4
عصر4
مغرب3
عشا4
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخند(sm142) عید نداریم تا سال دیگه باید روزه بگیری(sm120)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
(sm80) واسه من فرق میکنهنقل قول:
اینیم بینیم بابا (sm70)نقل قول:
(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ چرا عشقمو یادم انداختی دیگه نمیتونم بخوابم حاجی عاشق شمردن گلهای قالی بود(sm74)