ولی هفته های تلخ من بوی تنهایی میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی هفته های تلخ من بوی تنهایی میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین؟ (sm50)
تا حالا بت گفته هر قالی چند تا شاخه گل داره (sm81) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیز دلم تو گمراه شدی باید امربه معروفت کنم بیا پستو تا راهنمایی بشی(sm120)
بلا به دور دخترهای این زمونه گودزیلا هستن (sm120)نقل قول:
(sm39) وقتی من حرفی میزنم بگو چشم(sm142)
بریم عزیزم پیرزن رو از تاکسی خالی میترسونی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین سیگار عمر هزارانقرنهام را گرم کار تنوره کشیدن بکشم و بروم با شعلهها آنقدر معاشقه کنم که خاکستر شوم و با باد بروم و بروم و طوری بروم که دیگر برنگردم.(sm50)
(sm27)
دیوث حاجی با جون دل کارشو انجام میداد کجای کاری حاجی تعداد گلبرگهای قالی هم میشمرد(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جونهایی حالا یه تار گندیده لای اون کیون گنده حاجی هم نمیشن(sm74)
ز خاک من اگر گندم برآید
از آن گر نان پزی مستی فزآید (sm181)
افرین عزیزم بیا که برنامه ها واست دارم (به قول بنیامین(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) (Mee To) قبلش باید سنگ ، کاغذ ، قیچی بازی کنیم هر کی برد اول اوننقل قول:
(sm2)
- سلام ،
یعنی دلم برایت تنگ شده بود ..
- سلام ،
یعنی من هم همینطور ..
- امروز هوا خیلی سرد شده ،
یعنی دیروز نبودی ..
- شاید بارون بیاد،
یعنی امروز هستم، نگاهم کن ..
- شعری رو که خواستی پیدا کردم ،
یعنی دیروز همهاش به فکر تو بودم ..
- میخوام بذارمش تو قاب که هر روز بخونمش ،
که هر روز به یاد تو باشم ..
- وسطهای شعر گریهام گرفت ،
بس که به تو فکر کردم ..
- فقط شعر خوبه که آدم رو به گریه میاندازه ،
کاش آن لحظه پیش تو بودم ..
- اون جا که درباره ترسیدن از عشق بود ،
من از عشق تو میترسم ..
- یکی هم برای تو قاب می کنم .. دوست داری ؟
- دوست دارم ..
- دوستت دارم ...
{ مصطفی مستور }
(sm27)
واسه من فرقی نمیکنه عزیزم هرجور دوست داری بخورش من بعدش 37 مین باهات کار دارم بعدش میتونی استراحت کنی تا دور بعدینقل قول:
فرقی نداره چه کره رو بمالی رو نون چه نون رو بمالی رو کره معادله برد ، برد به این میگننقل قول:
استدلالت منو کشته عزیزم(sm19)نقل قول:
(sm46)نقل قول:
این طراح صحنه خندوانه ریده.
مهمون که میخواد بیاد تو باید از مانع بپره اینور،بعد بیاد وسطه صحنه(sm2)
نگو که میشینی اینارو هم نگاه میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا الی مشتری خندوانست(sm2)نقل قول:
دارم رو بیکاری شبکه بالا پایین میکنم رو نسیم همون لحظه ای که سالار عقیلی داشت میومد داخل رو دیدم(sm2)
الانکه نشستم پا BBC Earth HD
AAA Music داشت کنسرت David Guetta رو نشون میداد خیلی باحال بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم ترپل ای بود یا 4. یه شب کنسرت افروجک رو نشون میداد،فکر کنم کناره روده هادسونه نیویورک بود،پره دختر پسره 10 ساله.15 ساله.نوجوون،جوون،.........نقل قول:
خودم تعجب کردم جریان چیه.ولی اینقدر اینا شاد بودن و بهشون خوش میگذشت که حد نداشت
یادش بخیر ارمنستان بودم رفتم کنسرت Tiesto چقدر زود گذشت خیلی خوب بود کلا تو کنسرت اینا همه الکی شادننقل قول:
(sm50)
یه سری هم ازبس شاد نبودن و شادی بلد نیستن،فکر میکنن یا اینا اکس زدن،یا مواد زدن،یا شیطان پرستن و هزار انگه دیگهنقل قول:
خودتو یه لحظم بزار جای من،بشین گوش کن یه کم به حرفای من
همین کافیه که بفهمی اینو،عمقه تنهاییه منه غمگینو(sm81)
به مناسبته حرفه ای شدنم میخوام یه دور بارانا پلی کنم(sm2)(sm2)
ای قطره های باران با رودها بگویید ... (sm181)
تبریک میگم به خودم
نهمین سری قیلون تموم شد
به قول آغا : ما رکورد زدیم
سلام به همه (sm19)
احتمالا اخرین باریه که لوگین میکنم
اون سری که با اون دلخوری و به اون شکل رفتم و پیام خداحافظیمم مدیریت زحمت کشید پاک کرد تو نت بودم همچنان منتها الان دیگه کلن از نت باید برم انگار و چاره ایم نیست!
دیگه اول این که دم همه بچه ها که این مدت لطف داشتن بهم گرم چه اونایی که یاد کردن چه اونایی که پیام دادن خصوصا اکبر و امیر عزیز
بعد هم واقعا دلم تنگ شده بود واسه همه و پست دادن و با شما بودن و گهگاه میومدیم پنهونی سرکی میکشیدیم :)
این که واسه حرف اخر قبل رفتن چیزی نمیمونه جز یه طلب حلالیت از همه و خصوصا اونایی که به هر نحوی زیاد دل خوشی از من نداشتن
البته میدونین خیلی ادم معتقد به این چیزا نیستم اما فک نمیکنم دلشکستن یا همچین چیزایی خیلی ربطی به مدهبی بودن یا معتقد بودن داشته باشه به هر حال حلالمون کنین ما هم همرو بخشیدیم و دوست داریم حتی شما دوست عزیز اره خودِ خود شما دی:
خلاصه حلالمون کنین
همینا دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه (sm120)
دوستتون دارم خدانگهدار همه (sm10)
(sm50)
سلام ولی خدانگهدار نمیگم (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینارو با کیفیت عالی پیداکردم هر کدوم بهتر و بیشتر به کارت اومد بزن (sm19)
آرم سفید و کیفیت دار ترانه رو پیدا نکردم (sm172)
(sm50)
نقطه
الان این چه امضاییه که زدی ؟ (sm2)
(sm50) این امضا رو فقط من درک می کنم
آهنگ چنگيز ِ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) احسنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]