(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻣﻠﺖ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ تو وایبر پیام ﻣﯿﺎﺩ ﺑﺪﯾﻦ ﻣﻀﻤﻮﻥ ﮐﻪ
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺁﺏ ﭘﺮتقاﻟﺖ ﺭﻭ ﺣﺘﻤﺎ ﺑﺨﻮﺭﯼ ﻗﺒﻞ ﺍز ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻮﺱ ﺑﻮﺱ !!!
.
حالا ﻭﺍﺳﻪ ﻣﻦ
ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺳﻮﺭﻩ ﺑﻘﺮﻩ 3 ﺑﺎﺭ ﻣﯿﻨﻮﯾﺴﯽ ﺑﻪ 40
ﻧﻔﺮ ﻣﯿﻔﺮﺳﺘﯽ، ﺍﮔﻪ ﮐﻮﺗﺎﻫﯽ ﮐﻨﯽ 60 تا ﻏﺪﻩ
ﺳﺮﻃﺎﻧﯽ ﻓﺮﺩﺍ ﺗﻮ ﺑﺪﻧﺖ ﺭﺷﺪ ﻣﯿﮑﻨﻪ
علی کریمی رید بهش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فک کنم یکی باید دیگه هلش بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)نقل قول:
این سیروان چی میگه؟(sm120)
سلام
بچه ها یه عکس میخوام از یک تفنگ شکاری روی دیوار
تفنگ پدربزرگ روی دیوار!
میشه اگه دارید بفرستید؟
امیر میشه لطف کنی؟
برای نوشتن شعر روش مناسب باشه (sm10)
علي كريمي و مايلي كودن و قلعه مرغي و مافياش (sm3)
فرناز مجیدی ، مایلی کودن ، کله مرغی مافیاش (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ابرام تهامی دیشب اورده بودش(sm111)(sm120)
دیوث به جاسمیان گفت شما چندنفرو دریبل کردین(sm2)
ممنون امیرجان (sm10)
بچه ها اگه داشتین لطفا بفرستین
توهین نکن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لحظه صبر کن از یه فیلم واست اسکرین شات بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 ابان حماسه شیث و نصرتی بود اسطوره هاتون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم (sm10)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
نوید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینا ردیف اخر اسطوره هامونننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فسلفه شم اینه نزدیک دروازه بشید انگشتون میکنند (sm2)
(sm132)
(sm2)دیشب تو 90 نشون داد اونجا پاز کرد (sm30)نقل قول:
پاز چیه ؟
شما نزدیک دروازه نشین که بلای پایان رافت سرتون میاد(sm2)نقل قول:
چي شده؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک زن گزارشگر صربستانی که به دلیل زیبائی باعث حواس پرتی بازیکنان تیم «پارتیزان» می شد، اجازه ورود به استادیوم نیافت. (sm173)
روزنامه بریتانیایی دیلی میل به نقل از باشگاههای صربستانی گزارش داد که زیبایی «کاترین سرچکوویچ»، بازیکنان فوتبال را به خود جذب می کرد و مانع تمرکز آنها در بازی می شد.
کاترین 25 ساله می گوید:« این برای اولین بار نیست که از من خواسته می شود استادیوم را ترک کنم. ظاهر من توجه همه را جلب می کند، حتی برخی از بازیکنان به من گقتند که به دلیل حضور من نمی توانند بر روی بازی تمرکز کنند.»
او در این زمینه افزود :« بارها دیدم که بازیکنان برای مصاحبه با من درباره نتیجه بازی صف می کشند.»(sm51)
تو این دربی که دستمون بسته ست ایمون نداریم دوباره تو ۱۰ مین برینه به اف سی کیسه (sm2)نقل قول:
به قول كيروشي پور: مردم خودشون بهتر ميدونن مافيا كيه (sm2)
(sm90)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه صحنه هست فقط از تفنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم هست رابرت دنیرو تو تصویرـه... از پشت... با موهای سفید
کدومش؟
دارم ورقه امتحان صحیح میکنم همه بچه هام بالای هیجدهن(sm132)نقل قول:
نكنه اسون گرفتي كه همه بيست بشن بگن چه معلم خوبيه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اینجوری کنم دو روزه اخراجم(sm120)یه کلمه هایی تو دیکتشون میگم کلک و پرشون میریزه(sm59)نقل قول:
بریم بیرون (sm155)
ﺗﻮﻟﺪﯼ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺗﺒﺮﯾﮑﺶ ﻧﺒﺎﺷﯽ ﺗﻮﻟﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﯾﻪ ﺳﺎﻝ ﮐﻮﻓﺘﯿﻪنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﯾﮕﺲ ... ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮ
ولی با این حال تولدت مبارک(sm176)
ﺗﻮﻟﺪﯼ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺗﺒﺮﯾﮑﺶ ﻧﺒﺎﺷﯽ ﺗﻮﻟﺪ ﻧﯿﺴﺖ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﺷﺮﻭﻉ ﯾﻪ ﺳﺎﻝ ﮐﻮﻓﺘﯿﻪنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﯾﮕﺲ ... ﺑﺪﻭﻥ ﺗﻮ
ولی با این حال تولدت مبارک(sm176)
(sm120)نقل قول:
پس حتما خودشون باهوشن به هر حال نذار رو حساب تدريس خودت (sm59)