اعتراف تو آلبوم میترکونه ضمن اینکه تو آلبوم آهنگی به اسم سوتفاهم نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
اعتراف تو آلبوم میترکونه ضمن اینکه تو آلبوم آهنگی به اسم سوتفاهم نیست
اکثر اهنگسازها که میشناسم همینطورن یه سبک سیاق خاصی دارن و هیچوقت یا نمیخوان یا نمیتونن از توو اون دربیان. فقط شادمهره که قدرت و جرات این کارو داره شاید کسای دیگه هم کرده باشن ولی هیچوقت موفق نشدننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیمای شادمهر اصن یه صدای خاص خودشو میده...چقد با ریزه کاری(sm172)
ای کاش بازم تنظیم کنه حداقل...
میشه بگی آلبوم چندتا ترک هست؟ یعنی اعتراف از نقطه ضعف و تصویر هم قشنگتره؟ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)
اعتراف تو مثل غرور ی بنده خدایی نشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه غرور چشه؟ چرا اینقدر میزنین تو سر این آهنگ آخه(sm39) اهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غرور خیلی قشنگه اتفاقانقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 963 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین طوره به نظر من یکی از قویترین ترکهای آلبوم به لحاظ آهنگسازیه
در کنارش نوازندگی بسیار زیبای ساز بوزوکی توسط شادمهر (sm88)
آره واقعا دلیل بعضی از دوستان برای ضعیف دونستن دو آهنگ " غرور " و " قلب من " چیه ؟
به قول یکی از دوستان اگه ضعفی داره دلیل ضعیف بودنش رو بیان کنید و بگید چرا ضعیفه ؟
اتفاقا خودم خیلی دوستش دارم
شادمهر (sm127)