ی حدیث دیگه هم داشتیم یا همین بود(sm25)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ی حدیث دیگه هم داشتیم یا همین بود(sm25)(sm120)
من سن ندارم ولی شانسم ندارم....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
محمد امین.. این خیره شدن زیاد به مونیتور و تی وی هم مطمئن باش بیشتر اذیت میکنه چشماتو(sm25)
همین که سالمی یعنی شانست بد نیست(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان میگه من جانباز 70% هستم(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان این پایین صفحه هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm51)
آره منم موافقم،ایشالا که علتش همینهنقل قول:
سالم کجا بده هر جای بدنم دست بذاری یه مشکل از توش در میاد (sm120)نقل قول:
نخیر ایشون یکی دیگه س من M.GCH بودم (sm59)نقل قول:
اون که صد در صد خیلی بیشتر میشه وقتی جلو مانیتورم (sm25)نقل قول: