من نگفتم غرور بده..ی بنده خدایی میگفت غرور بهترین ترک آلبومه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من نگفتم غرور بده..ی بنده خدایی میگفت غرور بهترین ترک آلبومه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضعف قلب من ترانه پیش و پا افتاده و دوخطیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه قلب من را کسی جز شادمهر میخوند خداییش چندبار میتونستید گوشش بدید.... نکته خوب واسه قلب من فقط صدای شادمهره و بس...دیگه هیچیش بدرد نمیخوره
خب شما میگی ضعفش شعرشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و هنر شادمهر بوده که این ضعفو پوشونده و اگه کسی غیر شادمهر بود اصلا نمیتونست از عهده خوندن و اجراش بر بیاد
پس ضعفی نمیمونه
من خودم اولش زیاد دوست نداشتم اما الان خیلی به دلم نشسته
در مورد غرور هم حالا به گفته اون شخص بهترین کار آلبوم بوده قرار نیست که همه بگن خوبه و تاییدش کنن
اگرچه که بنده خودم خیلی دوستش دارم
دنبال اینکه آلبوم چند تا آهنگ داره و بهترینش کدومه هم نباش
آلبوم میاد و همه گوش میدن
و اونوقته که هر کی بنا به سلیقه ش میگه کدوم آهنگ ها در اولویتن براشون
من اهل جو دادن نیستم میاد بالاخرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به همون علتی که آهنگ های خوب، خوب هستن اون ضعیفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما نقطه قوت این آهنگا رو بگید تا شاید نظر ما هم عوض شه .. موسیقی سلیقه است اما بعضی چیزا فراتر از سلیقه است .. شما هم نظرتون محترمه و این آهنگارو دوست داشتین و سلیقه تون این بوده و فکر نمیکنم جز اینکه فقط اینارو دوس داشتین دلیل دیگه ای داشته باشین .. به هر حال شادمهر است دیگر ..نقل قول:
من دم به دقیقه نیومدم اینجا از این آهنگ بد نگفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواستم بدونم شما آقایون متخصصی که اینهمه میگید ضعیفه دلیلتون چیه
وگرنه بنده تا حالا چیزی نگفتم
بعدشم همین شمایی که میگید موسیقی سلیقه ست چرا اونوقت به نظر دیگران احترام نمیذارید و دم به دقیقه میگید آهنگ بد بود
بعدشم چه نقطه ی قوتی بالاتر از شادمهر که این اثر رو خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب شادمهر این بوده و خونده
حالا شماها از صبح تا شب هی داد بزنید شادمهر خودت بساز
امیدوارم صداتون رو بشنوه
بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی جواب منطقی بود
کلا همه قانع شدند